Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOBITKA jowitka

brak alimentow od tatusia - komornik

Polecane posty

czesc wam kobitki mam taka sprawe bo ojciec mojego dziecka jeszcze nigdy mi nie płacił pieniazkow ktore mam juz prawie 8 mies temu przyznane byłam u komornik oddałam sprawe w jego rece wiecie ile to potrwa ???????????

Gość idz tez do MOPSu
Miejskiego Osrodka Pomocy Rodzinie. Z Funduszu Alimentacyjnego dostaniesz czesc przyznanej przez sad sumy, a tatusie z urzedu zacznie rowniez scigac ten urzad. Co prawda nie placacy alimentow i tak maja w Polsce za dobrze, lecz przynajmniej jakias czesc alimentow dostaniesz, a tatus wpisany bedzie w Rejestr Dluznikow...

ale chodzi mi dokładnie oto ile czsu komornik ma na sciaganie zannim wystawi mi ten papierek o ego nie wypłacalnsci

Gość taka prawda.......
komornicy zwykle olewaja takie sprawy bo nie maja z tego wiele:o tzn nie tak calkiem olewaja bo nie mogą, ale nie przykładaja sie specjalnie, jak ojciec nie ma stałego dochodu ani majatku to zbyt wiele komornik nie zdziala🖐️

Gość 2468
no jak nie ma dochodu ani majatku to szybko powinnas dostać kwit o nieściągalności

Gość idz tez do MOPSu
a pracuje legalnie? Ma pensje, na ktora komornik moze "wejsc"? Posiada jakies nieruchomosci? Czy moze udaje bidusia bezrobotnego? Na rozprawie dotyczacej wysokosci alimentow co mowil?