Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Kkkkkk

którą wybrać??

Polecane posty

jeśli chodzi o to, w której lepiej wyglądasz to moim zdaniem w drugiej, 2 chyba bardziej pasuje do twojej figury. ale jeśli chodzi o sukienkę to dla mnie ładniejsza jest pierwsza. ta druga taka zwyczajna trochę

moim zdaniem powinnas je połaczyc, wez gore z sukienki po lewej stronie i doł tej po prawej.:)))

Gość Bez pseudo
dziękuję za rady:) od zawsze byłam niezdecydowana...

Mnie się sukienki z falbankami nie podobają ale spośród tych dwóch, wybrałabym zdecydowanie tą po lewej. Jest bardzo ładna. Ta po prawej taka zwyczajna, nie zwraca uwagi zbytmio :)

Dół tej lewej jest ładny ale źle że zaczyna się tak nisko aż pod biodrami. troche pogrubia miom zdaniem

Gość ejbisi
Ta po lewej lepsza, ale moim zdaniem mogłabyś jeszcze poszukać czegos. A probowałas takiej, której falbanki zaczynaja sie wyzej? Tzn takiej troche ksiezniczkowatej?

Gość Panna Kkkkkk
Tak, mierzyłam takie. Ale niestety wyglądam w nich monstrualnie.

U autorki topicu nie ma co pogrubić:) krój sukienki po lewej faktycznie może pogrubić ale jeśli ma się przyzwoitą figurę to ładnie się prezentuje. U autorki nie widać ani krągłych bioder ani wystającego brzuszka :)

Gość Panna Kkkkkk
Autorka topiku do szczuplutkich nie należy. To te suknie sprawiły, że aż tak tego nie widać :)

Gość ejbisi
Jeśli nie jesteś pewna to poszukaj i poprzymierzaj jeszcze inne. Jak by to była TA suknia to od razu byś wiedziała.

Autorko ile masz wzrostu i ile ważysz jesli można wiedziec? ja w dalszym ciągu uwazam ze pierwsza sukienka pogrubia, choc jest bardzo ladna. ja na twoim miejscu nie wybralabym żadnej z tych. w 2 wyglądasz ładnie, ale ona jest taka zwyczajna, nic ciekawego.

A tak na marginesie to wkurzające jest to że w katalogach suknie prezentowane są na takich chudzielcach po 40 kilo i jeszcze na stołku dziewczyne ustawiają zeby wydawała się wyższa. pozniej normalna kobitka ktora jest normalnie zbudowana zakłada taką suknie i już nie wygląda to tak super

Jeśli ma się nadmiary tłuszczyku na biodrach lub w okolicach brzucha to w sukience po lewej będzie wszystko widać, ona raczej nie sprawi, że będzie się wyblądać jeszcze grubiej ale w niej nie da się nic ukryć :)

Gość Panna Kkkkkk
Mam 174cm wzrostu, no a do wagi się nie przyznam. "Kilka kg" za dużo. Skłaniam się ku drugiej, ale z pewnymi zmianami. W kwestii rodzaju koronek i wykroju dekoltu. No i kolor biel. Ale ostatecznej decyzji nie podjęłam... Mierzyłam dziesiątki sukienek i ciężko dla mnie coś dobrać

Gość w drugiej ładniej
:)

też bym się skłaniala ku drugiej, jesli tylko te 2 wchodzą w grę. tylko ozdób ją troche, pozmieniaj coś bo jest taka prosta. ale ładnie w niej wyglądasz, korzystnie:) W tej pierwszej zapewne nie czulabyś się komfortowo bo jest bardzo dopasowana na brzuchu a róznie może byc, możesz miec okres wtedy wiadomo brzuch wypchany, albo jak się za dużo zje;) heh żartuje

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.