Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punk obsługi kl

Zwrot zakupionego towaru TESCO UK

Polecane posty

Gość punk obsługi kl

Czy mieliście takie przypadki? ze oddawaliście zakupiony towar s powrotem do sklepu? jak długo po zakupie mogę trzymać towar? albo inaczej do jakiego czasu mogę zwrócić towar? Słyszałam różne opinie ,że i do roku mogę oddać zakupiony towar. Dokładnie sprawa rozchodzi sie o nawigacje, kopiliśmy nawigacje ,ale nie ma ona mapy europy:( chcielibyśmy ją oddać albo wymienić ...Znajoma powiedziała ,że do roku można to zrobić,ale Tesco nam tego nie chciało nam wymienić..skąd ten pomysł że do roku można oddać zakupiony towar?

Gość hahahahahahahahahaha......
Nie, do roku nie mozna wymienic :D Najczesciej sklepy daja 28 dni na wymiane towaru, chociaz w UK jest to zwykle dobra wola sklepu. Prawnie towar nie uszkodzony nie podlega zadnym wymianom. Natomiast tak jak napisalam, sklepy daja czas najczesciej ok 28 dni, czasami 14 na oddanie towaru. Jezeli ten czas minal to zapomnij.

masz zazwyczaj jak ktos pisal 28 dni, niektore sklepy daja nawet 3 miesiace, np. ikea. jezeli z towarem wszystko w porzadku, tzn. nie popsul sie bedac na gwarancji to juz nie mozesz oddac. aha - jak widac ze towar byl uzytkowany to nie mozesz go oddac! bo tak jakby ktos potrzebowal nawigacji to by mogl sobie ja kupic, dojechac na miejsce, i po powrocie kiedy juz nie potrzebna to oddac. a tym bardziej po roku to zapomnij. a mapy to sobie z internetu sciagnij..

Gość tuncia, to nie ukraina
owszem, jesli sie rozmyslisz to zakupiony towar mozna oddac do 28 dni,ale pod warunkiem ze jest nieuzywany :)

Gość tuncia, to nie ukraina
a do roku to owszem, mozesz ale jesli sa jakies wady techniczne. Ja np. oddalam w tesco odkurzacz dokladnie dzien przed uplywem roku i przyjeli, wytlumaczylam tylko co zle dziala

Gość olimpiaaa
Na odwrocie paragonu jest napisane 28dni.w tym terminie oddaja bez problemu moze ci sie nawet nie podobac .rok -moze to gwarancja?robilam zwrot 2razy ale po kilku dniach od zakupu.bez,problemu z usmiechem oddaja ci kase;)

Gość map74ka
zakup sobie mape europy na takiej malej karcie pamieci, wloz do srodka i bedziesz miala mape polski! przy zakupie upewnij sie, ze jest mapa polski. bedziesz tez miala glos polski do wyboru.