Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja eM

Walentynkowy prezent dla Niego

Polecane posty

Gość Aleksja eM

10 dni pozostało do tego magicznego święta, a ja nadal zachodzę w głowę, czym mogę zaskoczyć swojego faceta w Walentynki. Być może ma ktoś jakiś pomysł na drobiazg odpowiedni dla mężczyzny? Zdjęcia, rameczki, poduszeczki, biżuteria i flakoniki perfum- odpadają :).

Gość pieke ciastka
kup mu cos dla niego..np nakladke na penisa

Gość ehhhhhe
daj dupy gdzies na boku przyznaj sie do tego i powiedz mu ze jest lepszy na pewno chlopisko sie ucieszy

Gość Aleksja eM
Rozumiem, że tą propozycję popierasz własnym doświadczeniem? :)

Gość ehhhhhe
tak zrobila moja pierwsza dziewczyna i powiem szczerze ze bardzo mnie to dowartosciowalo

Gość Aleksja eM
W takim razie muszę przyznać, iż wyznajesz dziwny kanon wartości.

Gość ehhhhhe
zrob to a zobaczysz ze warto bylo

Gość ZNOWUJABOMIZALEZY
ja dla chlopaka wymyslilam cos takiego milosne i erotyczne w tym tez menu jednak mam malo poomyslow co tam umiescic a chce zeby tego troche bylo i mniej wiecej te czynnosci zeby byly posegregowane tak jak w restauracji przystawki dania glowne i desery jakies takie urozmaicenie;p wiec podawajcie jakeis propozycje pozycyji czynnosci buziakow itd bo mam malo pomyslow (jak ktos nie zrozumial to nie chodzi o potrawy tylko o namietne rzeczy ktore mozemy z chlopakiem robic) wkleilam z mojego topiku tylko co smalo odpowiedzi mam:( a chce duzo priopozycji zeby chlopak mial z czego wybeirac

Gość Aleksja eM
Doceniam chęci, ale jednak poczekam na inne propozycje ;p

Gość Aleksja eM
Na twoim miejscu skorzystałabym z gry dla dwojga. Przetestowaliśmy z Moim jedną i okazało się to świetnym rozwiązaniem na spędzenie wieczoru we dwoje. Na kartach były świetne polecenia- wykonywanie różnych technik masażu, wcielanie się w dziką kotkę, policjanta... :)

Gość ehhhhhe
prawdopodobnie masz problem z rdzeniem okolomozgowym ale to nic takiego wez aspiryne

Gość Aleksja eM
Czy naprawdę nikt nie ma oryginalnego pomysłu na prezent dla mężczyzny?

Gość ZNOWUJABOMIZALEZY
hmmm wiesz a mozes zmi spsiac te polecenia??:) ja bylam obaid robic i juz jestem hmmm a myslalas o czyms pwoazniejszym czy zabawnym?

Gość ZNOWUJABOMIZALEZY
ja np kupilam w rossmanie niedawno taki fajny kubek jest czarny calutki a jak wlewasz do niego np herbatke to jest taki jak tecza a potem znowu ciemnieje jak wypijesz np jak do polowy wyppijesz to do polowy jest juz czarny :)

Gość iwika1987
Hej. Nie wiem czy to będzie oryginalny prezent. Co powiesz na portret? Wasz portret. Albo karykature. Na allegro można zamówić takie coś na podstawie zdjęcia.

Gość Aleksja eM
Dziewczyny, wszystkie jesteście niesamowite! U mnie, niestety, z oryginalnością różnie bywa, a naprawdę chciałabym go czymś w tym roku zaskoczyć :). Och, tych poleceń była cała masa- my wytrwaliśmy jedynie 10 :). Nie pamiętam zbyt wielu, ale na pewno było jedno, gdzie kobieta miała wypisać na plecach partnera, na karteczce swoje 3 fantazje erotyczne z jego udziałem. Był też masaż językiem podbrzusza mężczyzny, drażnienie go piórkiem, skrupulatnie unikając miejsc intymnych :). Pamiętam też taniec erotyczny, aczkolwiek partner musiał mieć związane ręce. Jeśli przypomnę sobie coś jeszcze, bądź dopadnę się do tej gry, to na pewno dam ci znać!