Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie________szoke

KAŻDA MOŻE WYGLĄDAĆ JAK ANGELINA !!! :D

Polecane posty

Gość solona frytttka
niezłe :D i polecam zwłaszcza dla panów śliniących się jak buldogi na widok aktoreczek, piosenkareczek itd. - na jakieś 90% byście uwagi nie zwrócili jak by były bez mejk apu a jeszcze pretensja, że polki/wasze żony tak nie wyglądają... HAHA kurwa dajcie nam kasę na te wszystkie firmowe, profesjonalne kosmetyki etc. to też tak będziemy wyglądały :D a jak nie zamierzacie to takie pretensje sobie w dupę wsadźcie 🖐️

Gość kkobieta na forummm
musze przyznać zdumiewające...dziewczyna ma talent wszystko zajebiste tylko ciut usta za duże no ale miało być na Angelinę wkońcu:)

Gość fvgbvhgbhjn
ekhem... wiedziałam że za pomocą makijażu można optycznie powiększyć oko, ale żeby zrobić tak żeby powieka - nie wydawała się- ale naprawdę wyglądała na większą - nie, jestem pod wrażeniem

Gość fvgbvhgbhjn
tylko z drugiej strony to profesjonalistka, zwykłej dziewczynie byłoby trudno dobrze wykonać ten zayebisty trik, choć nie wiem, nie omieszkam się spróbować tego na sobie kiedy będą miała więcej wolnego czasu :P

Gość szoke razy dwa
o kurfa :D

Gość na pewno nie każda
ta laska ma naturalne predyspozycje ...regularne rysy, duże usta.... ciekaw co by jej pomógł makijaż jakby miała usta jak kreseczka, wielki nochal i małe oczka :D

Gość dark ambiwalente
te chinki czy tam japonki to na wszystko mają patent :D ale ta kobieta to prawdziwa profesjonalistka - chyba jedna z najlepszych na youtube, spójrzcie na resztę filmików

WOW jestem pod wrażeniem. Przed makijażem nic nie wskazywało na to że mogłaby tak wyglądać, no może poza ustawi które naturalnie miała spore.. ale myślę że znalazła by na to sposób w końcu tutaj też je troszkę udoskonaliła ;) Na "wielki nochal" to pokazała przecież że i jemu zrobiła makijaż.. mając większy pewnie zrobiłaby troszkę inaczej ale jak widać da się zmienić. Nigdy nie malowałam nosa :D Teraz wiadomo skąd tyle piękności na fotka peel :D

Gość tośka w zielonych majtkach
na pewno nie każda ----------> przecież ona ma bardzo małe oczka i do tego skośne, przęcietna polka ma większe (na polce tzn. na białej kobiecie ten makijaż by jeszcze lepiej wyglądał, bardziej ''andżelinowato'' :P) z tymi ustami i nosem to w sumie racja(choć nos zwęziła mejk apem, a nawet kreseczki da się zawsze powiększyć), acz wydaje mi sie, ze tu głównie chodzi o oczy :)

Moja lalka Barbie miała identyczne brwi :) Super :)

Gość taka jedna ona ;)
no jestem w szoku! przede wszystkim tak sobie umalowala oczy ze nie widac ze jest chinka czy tam japonka! niezle!

Gość też tak kcem
ja też chcę tak wyglądać !!!!!!!!! :D ale nawet poprawnie kreski eyelinerem nie umiem zrobić 😭

Gość zabunkrowanaaaa
ptasiek - no właśnie nie chuja prawda wogóle widziałeś ten filmik czy nie? może kobyła sarenką nie zdechnie, ale może z siebie zrobić sarenkę, i to w takim stopniu, że nie wygląda na zrobioną z kobyły, tylko jak realistyczna sarenka :D

Gość taka jedna ona ;)
ja tam bym nie chciala jak anDŻelina wygladac ale fakt ze dziewczyna dziala cuda!

Gość hyjujkiklil
o holy shit normalnie !!

Gość cooleeeer
mam wszystkie kosmetyki do tego potrzebne(no prawie) i jutro to wypróbuję - dobry patent na to żeby nikt cię nie poznał :classic_cool:

Ja tak wyglądać nie chcę a makijażu raczej w ogóle nie stosuję. Na bal przebierańców mogę się tak wymalować.

Gość bhgnjukiklo
zroniłam dziś taki mejk ap i nawet mi się udał :classic_cool:

Gość a no niezleeeeee
ona wygląda jak barbie :D