Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaja

ciaza???

Polecane posty

Gość maaaaaaja

witam Was. pomozcie mi bo dostaje szału. Mam 18 lat, jakis miesiac temu zaczelam wspolzyc z chlopakiem. Doszlo do dwoch stosunkow, oba z prezerwatywa. Podczas pierwszego partner nie skonczyl we mnie, natomiast za drugim razem tak. Drugi raz byl ok 2 tyg temu. Moje cykle nie sa zbyt regularne, ale mniej wiecej zawsze jestem w stanie przewidziec kiedy dostane okres. Chociaz pamietam ze we wrzesniu po prostu go w ogole nie dostalam. Takze dni plodne i nieplodne u mnie raczej trudno zaobserwowac. Kilka dni temu powinnam dostac okres, zaczely bolec mnie piersi, czułam "zachwianie nastroju", ale okresu brak. Dzisiaj od rana tez momentami bolal mnie brzuch- tak jak podczas okresu, ale zamiast niego pojawilo sie brazowe plamienie. Czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? od tygodnia o niczym innym nie mysle. Test zrobie, ale dopiero jutro ;/

Gość Banokaaaaa
Mam podobnie, test zrobie dopiero w poniedzialek i tez dostaje szalu.. tez mam 18lat. wspolzylam w dni plodne ale nie doszedl we mnie. Okres spoznia mi sie juz tydzien..A skoro w tobie doszedl to jest duze ryzyko..

Gość maaaaaaja
kurde ale przeciez do bylo wszystko w pozadku;/ mial te cholerna prezerwatywe... jezu.

Gość Banokaaaaa
jezeli w prezerwatywie to co innego.. nie doczytalam, sorki. Jezeli nie pekla to nie masz co sie martwic. A po pierwszym stosunku umyl penisa?

Gość maaaaaaja
po tym pierwszym razie to raczej jest naprawde niemozliwe, no bo jezeli mial prezerwatywe, nie doszedl we mnie. A plemniki przeciez nie lataja. Bardziej martwi mnie ten drugi raz... ale czy 2 tyg to nie za wczesnie na taie objawy jak bole piersi i plamienie?

Gość oooxyzooo
bole piersi sa wlasnie jednym z najwczesniejszych objawow.. dostreganych nawet pare dni po zaplodnieniu :) ale moga bolec roznwiez na okres.

Gość oooxyzooo
wez ciepla kapiel i zobacz czy to plamienie sie rozkreci

Mysle ze raczej nie ale zrob sobie ten test i sie nie martw ;) Ja osobiscie watpie zebys miala zostac mama:) Glowka do gory:)