on-ten-taki 0 Napisano Luty 4, 2011 Witam, Szczerze, nie wiedziałem do którego działu to wsadzić, postanowiłem więc tu. Nadchodzą wielkimi krokami Walentynki - banalne, pełne kiczu i tandety, napędzane komercją święto. Nie chcę więc popaść w szpony komercji i skończyć tylko na zwykłym miśku, kwiatach i czekoladkach. Chce zrobić coś więcej i tu jest mi niezbędna Wasza pomoc. Mój plan jest następujący. Chce stworzyć film, właściwie filmik, który będzie kompilacją wielu nagrań różnych ludzi (Tu jest Wasza część planu). Każdy kto chce i może mi pomóc będzie cenny Jedyne co macie zrobić to nagrać krótki film kamerą, cyfrówką, kamerą internetową czy co tam jeszcze macie. Przed kamerą powiecie coś w stylu: "Kamilko, Bela mówi, że jesteś fajna" "Bela lubi Kamiś" Szczerze, bardziej liczę na Waszą inwencję. ja jestem Mateusz ksywa Bela, a ona ma na imię Kamila :) Wszystko co dołożycie od siebie będzie bardzo wskazane Jeśli ktoś nie chce nagrywać samego siebie może przesłać zdjęcie z jakiegoś charakterystycznego miejsca w swojej miejscowości na którym będzie dana osoba i w ręku będzie trzymała kartkę z takowym napisem jak wyżej. Im większa różnorodność tym lepiej. Jeśli zdecydowaliście się mi pomóc, proszę o przesłanie filmu, czy zdjęcia na adres trelabela@gmail.com lub wrzucić na jakiś hosting i przesłać link. Namówcie siebie, męża, chłopaka, dzieci, rodziców czy nawet dziadków i pomóżcie mi Pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach