Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
on-ten-taki

Potrzebuje pomocy - kobieta, prezent i walentynki

Polecane posty

Witam, Szczerze, nie wiedziałem do którego działu to wsadzić, postanowiłem więc tu. Nadchodzą wielkimi krokami Walentynki - banalne, pełne kiczu i tandety, napędzane komercją święto. Nie chcę więc popaść w szpony komercji i skończyć tylko na zwykłym miśku, kwiatach i czekoladkach. Chce zrobić coś więcej i tu jest mi niezbędna Wasza pomoc. Mój plan jest następujący. Chce stworzyć film, właściwie filmik, który będzie kompilacją wielu nagrań różnych ludzi (Tu jest Wasza część planu). Każdy kto chce i może mi pomóc będzie cenny Jedyne co macie zrobić to nagrać krótki film kamerą, cyfrówką, kamerą internetową czy co tam jeszcze macie. Przed kamerą powiecie coś w stylu: "Kamilko, Bela mówi, że jesteś fajna" "Bela lubi Kamiś" Szczerze, bardziej liczę na Waszą inwencję. ja jestem Mateusz ksywa Bela, a ona ma na imię Kamila :) Wszystko co dołożycie od siebie będzie bardzo wskazane Jeśli ktoś nie chce nagrywać samego siebie może przesłać zdjęcie z jakiegoś charakterystycznego miejsca w swojej miejscowości na którym będzie dana osoba i w ręku będzie trzymała kartkę z takowym napisem jak wyżej. Im większa różnorodność tym lepiej. Jeśli zdecydowaliście się mi pomóc, proszę o przesłanie filmu, czy zdjęcia na adres trelabela@gmail.com lub wrzucić na jakiś hosting i przesłać link. Namówcie siebie, męża, chłopaka, dzieci, rodziców czy nawet dziadków i pomóżcie mi Pomożecie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować