Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 2409

jaki powód?? nie wiem co się dzieje....

Polecane posty

Gość niepewna 2409

hej, mam takie pytanie, może to zabrzmi głupio ale nie wiem co się dzieje... od kilku dni czuje się niezbyt dobrze tzn przeważnie na wieczór, mam mdłości, nieważne co zjem.. jest mi potem niedobrze... jestem głodna, mogłabym jeść i jeść... np dzisiaj zjadłam sobie obiad po 15 i od tego czasu jest mi niedobrze... :/ czy to może być spowodowane ciążą? staram się o dzieciaczka... i nie wiem co mi jest.... nie chce sobie nic wkręcać.... dziękuję z góry za odpowiedzi...

Gość pawlaa
jak współczyłaś w czasie dni płodnych i od tego czasu mineło ok 2 tygodni to zrób test, będzie wszystko jasne. Ja będąc w ciąży mdłości miałam ale dopieo od ok 8 tyg. ciąży ale pewnie u każdego jest inaczej i jak pamiętam zawsze rano. Powodzenia i żeczę plusika na teście.

Gość niepewna 2409
dziękuję ale pewnie znów nic z tego nie będzie.. no ale zobaczymy. Zrobię tak jak napisałaś... test wszystko wyjaśni..

Gość pawlaa
a ile czasu juz się staracie?

Gość niepewna 2409
14miesięcy... tyle że mam problemy z torbielami... pół roku temu znów się pojawiły i mieliśmy przerwę.... liczyłam/ liczę na ten cykl...

Gość pawlaa
nie wiem jak to jest z torbielami, ale ja zupełnie zdrowa starałam sie dwa lata o dziecko, myślałam o tym non stop, a jak juz się poddałam, zmieniłam pracę, poświeciła się jej bardz a i psa kupiłam to wyskoczyła nam taka niespodzianka która teraz ma prawie 5 lat, wię głowa do góry może i Ty zobaczysz upragniony plusik:)

Gość niepewna 2409
2 lata to trochę jest.... mi lekarz powtarza non stop żebym nie myślała o tym bo czasem włącza się jakaś blokada i się nie udaje... widzę że u Ciebie też się sprawdziło bo odpuściłaś i proszę masz dziecko, może to jednak jest jakieś wyjście... ale jak tu nie myśleć...

Gość pawlaa
wiem, że ciężko nie myśleć, chyba jak już człowieka przerasta problem, to się po pewnnym czasie poddaje i poświęca się czemuś innemu, wtedy blokada znika i pojawia się niespodzianka. z tą blokadą, jest dużo prawdy, jak się tak dużo myśli i wyczekuje, a sex uprawia jak robot myśląc tylko o zapłodnieniu wtedy się pojawia, znam kilka takich przypadków nawet mam w rodzinie trwałą blokatę która trwa już 14lat on zdrowy ona zdrowa a dziecka nie ma, pewnie jak juz adoptują to wtedy pojawi się ich własny bobas tak często się zdarza. Odpuść sobie, odpocznij, nie obserwuj i nie wmawiaj objawów, a już może niedługo będziesz szczęśliwą mamą:)

Gość niepewna 2409
pewnie masz rację :) dziękuję Ci.. chyba potrzebne mi były słowa kogoś poza moim kręgiem znajomych.. na prawdę dziękuję :) ale po cichu mam nadzieję że może jednak się udało, ale zobaczymy... jeśli nie to spróbuję wrzucić na luz, bo faktycznie u mnie to wygląda tak że obserwuję śluz, później dni płodne, kalendarzyk... a sex to tak jak napisałaś tylko żeby trafić w odpowiedni moment...

Gość pawlaa
a kiedy będziesz testować? będę Ci kibicować:)

Gość niepewna 2409
wiesz co niby okres powinnam dostać 13stego... więc to jeszcze trochę... już bym najchętniej zrobiła, tzn jutro... ale nie wiem... jak myślisz?

Gość pawlaa
poczekaj do 13, teraz jest za wcześnie, więc nic nie wyjdzie tylko się zdenerwujesz niepotrzebnie, wcześniej z krwi Ci wyjdzie jak już tak bardzo się niecierpliwisz.

Gość niepewna 2409
w takim razie poczekam jeszcze... może wytrzymam :) dziękuję za kibicowanie heh

Gość pawlaa
i jak tam wytrzymałaś z testem???