Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golden rose

nienawidzę mojej pracy i niepotrafię się zwolnić

Polecane posty

Gość golden rose

niecierpie mojej pracy, a nie potrafie podjac decyzji o zwolnieniu sie :(

Gość golden rose
sekretarki. ale robie wszystko co kto mi zleci bo inaczej mam opierdziel. masakra, nielubie ludzi z ktorymi pracuje, i szefostwa. ale mam zaoczne studia do oplaty i boje sie ze jak sie zwolnie, to wogole nie znajde pracy, i bede musiala pojsc na kase do biedronki i tp;/ zarabiam 1500 na reke wiec nie jest zle, ale ta praca mnie doluje maksymalnie :(

Gość dallilla
jesli w ogóle cie przyjmą do tej Biedronki

Gość amalettaa
a dlaczego nie rozsyłasz cv pracując tam?

>>zarabiam 1500 na reke wiec nie jest zle, dobry żarcik ci sie udał:classic_cool:

Gość Mistrz Jogi
Coś Ci powiem, to nie jest praca dla Ciebie, trzeba robić to co się kocha, może zrób swój biznes, ja na przykład zaczynam w ten sposób: http://chomikuj-afiliant.blogspot.com/

Gość golden rose
w dodatku musze ciągnąć szefowi pod biurkiem :O

Gość golden rose
rozsyłąm cv ale zero odzewu ;/

Gość mam propozycję dlaa ciebie
a jaką pracę chcesz wykonywać? ja akurat poszukuję kogoś na moje miejsce pilnie. Praca na recepcji oraz jako asystentka naszej pani dyrektor. Firma bardzo przyjemna, atmosfera super, można się rozwijać :)

Gość szukajaca tez....
to nie wiem co Ci radzic...mnie wywalili kilka razy, tez sie czulam podle...juz nie chce wspominac co sie dzialo w moich pracach :o

Gość podrozniczka ww
mam propozycję dlaa ciebie: gdzie ta praca? ja chetnie przyjme:D w mojej nie znosze dyrektorki:D

Gość szukajaca tez....
ja po takich kilk pracach jak ta Twoja (z ciaglym opierdzielem) teraz mam klopoty z szukaniem pracy, bo perspektywa pracy z ludzmi wydaje mi sie udreka

Gość golden rose
a najgorsze jest to ze mam dosyc byc ciagle podwladna, marzy mi sie zeby byc sama dla siebie szefem, ale nie mam kapitalu ani pomyslu na swoja fime :/

Gość mam propozycję dlaa ciebie
w warszawie. jesteś stad?

Gość to analityk finansowy czy
podnosze

Gość AromaGroup.
AromaGroup zaprasza do współpracy !!!! Firma Aroma Group zaprasza do współpracy osoby, które szukają zmian w swoim życiu. Dzięki trafnie podjętej decyzji możesz uzyskać niezależność finansową. Podjęcie aktywnej współpracy z Aroma Group spowoduje, że Twoje zarobki będą wzrastać z miesiąca na miesiąc. Firma Aroma Group poszukuje obecnie swoich Konsultantów. Liderów grup, dystrybutorów. Wysokie zarobki możliwość rozwoju zawodowego. Aroma Group to młoda, prężnie rozwijająca się polska firma, zajmująca się produkcją i dystrybucją kosmetyków stosowanych w aromaterapii, takich jak olejki aromatyczne, oleje do masażu, sole do kąpieli, perfumy, kadzidła i inne akcesoria z Indii. Poszukujemy osób do współpracy w całym kraju. Dlaczego warto do nas dołączyć? - sprzedajesz produkty i zarabiasz na marży - kupujesz produkty bez marży na własny użytek - budujesz swoją grupę dystrybutorów i dostajesz od firmy prowizję z tego tytułu - otrzymujesz własny sklep internetowy - możesz pracować online lub tradycyjnie - jesteś sam sobie szefem - pracujesz ile chcesz i jak chcesz - otrzymujesz niezbędne wsparcie szkoleniowe Kontakt: twoje.aromagroup@gmail.com www.twoje.aromagroup.pl

Gość moge wszystko:D
podaj gdzie pracujesz, jak sie nazywasz, jakie masz stanowisko:D pomozemy ci zrezygnowac

Gość orzech twarrdy
hmm