Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina122

moi rodzice nie pozwalają spotykać mi się z chłopakiem

Polecane posty

Gość karolina122

mam 15 lat i mój chłopak też, w tym roku konczymy 16 lat. Moi rodzice o nas wiedzą, mój chłopak przyjechał do mnie już raz i był około 5 godzin. dogadywał sięz matką, jadł z nami obiad.. ale mój ojciec był temu wszystkiemu przeciwny.. nie zgodził się żeby mój chłopak przyjechał ale mimo to odwiedził mnie.. Ostatnio zapytałam matki czy mogłaby mnie zawieść do niego bo on był już u mnie więc teraz ja chciałabym odwiedzić jego i nawet jego mama sie zgodziła.. a moja matka powiedziała że kto to widział żeby w 15 latach jezdzic do chłopaka i że co sobie ludzie pomyślą;/ Jak ją przekonac do tego żeby mnie do niego zawiozła.. przecież pozwoliła aby on przyjechał do mnie..;/

Gość Marcin84w
czemu sama do niego nie pojedziesz?

Gość 3y4
Najpierw dorośnij.

Gość kakalicakakaka
Nie wyzywajcie jej. To chyba dobrze ze dziewczyna chce poznac sie z rodzicami chlopaka. Nie spotyka sie z nim pokryjomu i nie puszcza sie jak to robi wiekszosc dzisiejszych nastolatek! Autorko musisz porozmawiac z rodzicami przeciez masz prawo byc zakochana i miec chlopaka!

Gość karolina122
dziękuje ci kakalicakakaka za to że mnie bronisz.. nie rozumiem dlaczego wszyscy uważają mnie za gówniare ;/ ja i mój chłopak planujemy już jak sobie ułożymy życie.. myślimy dojrzale ale nikt tego nie potrafi zrozumieć;/ może wszyscy myślą że teraz każda dziewczyna w moim wieku jest głupia naiwna i puszczalska;/ ale ja taka nie jestem..