Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzxxcc

do kobiet, dziwny jest ten świat

Polecane posty

Gość zzxxcc

Jestem wami bardzo rozczarowany, jak smutny jest fakt, że bede wkrótce zmuszony przeżyć mój 1 raz z jakąś dziwką za 100zł. Tak bardzo chciałem mieć dziewczynę, kochać ją i byc kochanym... Chciałem i mogłem tylko o tym pomarzyć. Dziś mam 24 lata i widocznie nie każdy zasługuje na odrobinę szczęścia. Nie chcę, ale cóż zrobić... zostać wyśmiewanym przez cały świat dorosłym prawiczkiem??? Wiem, że będę się z tym czuł fatalnie, ale to chyba jedyne wyjście. Czas przejrzeć oferty na roksa.pl :/ Dlaczego wszystkie do tej pory poznane dziewczyny doprowadziły do tego, że ten pierwszy raz będzie tak żałosny........

Jeżeli Twoje myślenie kręci sie wokół seksu to nic w tym dziwnego, że nie możesz stworzyć normalnego związku. Dlaczego tak jest teraz na tym świecie, że dla ludzi ważniejsze jest żeby powiedzieć zaliczyłem tyle i tyle, niz zeby powiedzieć "jestem zakochany i szczęśliwy..." ? Ludzie, gdzie Wasza moralność i szacunek dla samego siebie, dla własnych zasad? Dlaczego żyjecie tak, bo inaczej nie wypada, bo wszyscy to czy tamto...? Dlaczego wszyscy w tych czasach tak kurczowo trzymaja się tych pieprzonych stereotypów?

zapraszam na forum we-dwoje do tematu - co kobiety myslą o prawiczkach - moze tam znajdziesz wsparcie.. i ktos wyperswaduje Ci ten pomysł