Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaa16

Warto poświęcić przyjaźń dla faceta?

Polecane posty

Gość Sandraaa16

Historia dość skomplikowana. Kilka miesięcy temu poznałam faceta. Bardzo mu się podobałam, nawet spotkaliśmy się kilka razy lecz nie było to nic zobowiązującego. Pewnego dnia coś mi odbiło i powiedziałam mu prosto w oczy żeby nie robił sobie nadziei bo nie dojrzałam jeszcze do poważnego związku i niech lepiej poszuka sobie kogoś innego. Od tamtego zdarzenia minęło kilka miesięcy i on ułożył sobie życie. Szkoda że z moją najlepszą przyjaciółką. Niby to moja wina, mogłam na spotkaniach traktować go poważnie i nie zbywać. Jednak dopiero teraz zrozumiałam że mi się podoba. Jednak nie wiem czy to przypadkiem nie moja kolejna zachcianka dotycząca facetów. Warto odbić ? Sama chyba nie jestem do tego przekonana.

Gość Kafi:)
Idiotyczne pytanie...warto odbic? Twój czas chyba sie skończył..za twoja zreszta sprawa...

Gość powiem tak od siebie
Zaczynasz ferie czy konczysz? Spac gowniarzu

Gość aleee
dlaczego chcesz zabrac komus szczescie? skoro sama go nie chcialas.to jednak prawda ze docenia sie cos po stracie, a ty musisz sie z tym pogodzic

Gość dssaddsasdad
wez odpieprz sie od niego mialas okazje a nie chcialas wiec daj se juz spokoj

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Po pierwsze - nic nie warta przyjaciółka, przez małe pe, która zastanawia się czy odbić, nie odbić, od tak, jak pożyczyć jeansy, bo jednak stwierdziłaś, że ona ma fajniejsze. Po drugie - Twój pociąg wobec tego chłopaka, jakikolwiek by nie był, jest potęgowany przez to, że on zrozumiał, że ma Ci dać spokój i ku Twojemu późniejszemu rozczarowaniu - dał. Co więcej, zainteresował się inną dziewczyną. Nie ma to tamto, zawsze bardziej kręci gołąb na dachu, niż ten sam gołąb w garści. Niektórych.