Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meloonowa

mam chłopaka od 1,5 roku a od 8 miesiecy gadam z chłopakiem moge sie spotkac?

Polecane posty

Gość meloonowa

gadamy z soba na gg, wlasciwie sie przyjaznimy i chcemy sie poznac w realu. mówiłam o tym mojemu facetowi i w sumie nie ma nic przeciwko, tylko ze nie wiem ze znam go tylko z gg... a my z A. jestesmy jak dwie bratnie dusze. Mojego faceta kocham./ Umowilismy sie jutro na kawe, po tylu miesiacach. Myslicie ze zle robie?

Gość meloonowa
niech się ktoś wypowie:o

no czemu niby źle ? To teraz z nikim nie możesz nawet wyjść na kawę bo masz chłopaka ? no proszę Cię ;)

Idź z chłopakiem. Albo niech chłopak idzie "osobno", siedzi przy innym stoliku i obserwuje sytuację.

Gość qwrqwerw
oczywiście że źle Gdyby mój facet poszedł poznać się z przyjaciółką z gg - nie musiałby już wracać

Gość meloonowa
ma siedziec i mnie obserwowac? choore :o

Gość meloonowa

Gość meloonowa
dodam iz od tylu juz mnie posuwal przez skype.

Pomyśl w ten sposób... Przeszkadzałoby ci to, że Twój chłopak przez kilka miesięcy pisze na gg z jakąś dziewczyna i po tylu miesiącach postanowił się spotkać?

Bo gdybym ja się dowiedziała, że mój facet pisze z jakąś dziewczyną, nawet jej nie znając, a może zwłaszcza jej nie znając, to mógłby już o mnie zapomnieć... bo to znaczy, że czegoś mu u mnie brakuje i szuka tego u innej. A co dopiero gdyby chciał się z nia spotkać... albo kochasz swojego chłopaka albo nie..

Gość kkjhuoo
Ludziom się już totalnie w głowach przewraca. Masz chłopaka twierdzisz,że go kochasz a w necie szukasz jakiś nowych znajomości. A Twój facet nie ma nic przeciwko...według Ciebie wszytko jest w jak najlepszym porządku tak?

i sory, ale myslałam, że tylko facet może wpaść na taki pomysł... Zerwij ze swoim chłopakiem. Pójdź spotkaj się z tamtym, jak ci sie będzie podobało to będziesz częściej się z nim spotykać. A jeśli nie, to wrócisz do swojego...

Gość meloonowa
a co on jest zabawka bym z nim zrywala i za chwile wracala ? :O była podobna sytuacja u niego i nie miałam nic przeciwko.

Skoro dla ciebie to normalne, to idź się spotkaj... Bo moim zdaniem, skoro piszesz z innym, to już go traktujesz jak zabawke...ale to tylko moje skromne zdanie.

Gość kkjhuoo
Ale powiedz po co Ci ta nowa znajomość? Nie masz znajomych w realnym świecie i szukasz ich w internecie, potrzebujesz z kimś porozmawiać i nie masz z kim...? Jak to sobie wyobrażasz? Będziesz się spotykać z tym chłopakiem na piwo, kawę czy co tam jeszcze a twój facet będzie się temu biernie przyglądał i nie będzie miał nic przeciwko? I jak się zakończyła ta znajomość Twojego chłopaka? Ten internetowy wie. że jesteś w związku?

Gość meloonowa
po to żeby mieć znajomych,bo i starzy się wykruszają, a nie chce ograniczać się tylko do faceta :o internetowy wie że mam chłopaka. znajomość chłopaka nadal trwa...

więc skoro oboje akceptujecie takie znajomosci i spotkania, to w czym problem? Ja właśnie swojego chłopaka o to zapytałam, co by zrobił, gdybym to ja była na twoim miejscu. Powiedział, że kazałby mi wybierać: albo on albo tamten...