Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsggdsgsdhdshsd

co to za cholerstwo?

Polecane posty

Gość gdsggdsgsdhdshsd

od ponad pol roku utrzymuje stosunki intymne z chlopakiem, zaczelo sie to w czerwcu. W polowie lipca mialam problemy z oddawaniem moczu, strasznie mnie pieklo, potem na narzadach plciowych pojawily sie wypryski. okazalo sie, ze to opryszczka. sytuacja powtorzyla sie we wrzesniu, ale uzywalam od poczatku zoviraxu i nie bylo az tka bolesne i szybko przeszlo. Mielismy pewien czas przerwe, ale ostatnio znowu uprawiamy seks. Pojawily sie u mnie znow dziwne czerwone wypryski, ale teraz duzo wyzej, w okolicach zakoczenia majek u gory. Co moze byc z tym facetem nie tak?

Gość gdsggdsgsdhdshsd
?

Jak miałaś to uprawiając z nim sex to mógł też to on załapać więc też powinien się leczyć Mógł on to mieć wcześniej, mogłaś Ty.. mogłaś zarazić się nawet w wodzie tak samo on, nie tylko przez sex.. w każdym razie jak już to miałaś to obydwoje powinniście się leczyć i w tedy bzykać się "na czysto"

Gość gdsggdsgsdhdshsd
On nie mial nic takiego wczesniej. Ja z wczesniejszym partnerem tez nie mielismy. Moze podczas oralnego seksu moglam to zapalac? mogl miec na ustach jakiegos wirusa. jak myslicie?

Gość gdsggdsgsdhdshsd
w wodzie tez nie moglam sie zarazic, bo nie korzystalam z zadnych basenow, nad jeziorem czy morzem tez sie nie kapalam

nie wiem czy z ust przechodzi na dół ale może :D To już gina warto zapytać, jakby nie było zawsze gdy leczysz się Ty - powinien leczyć się też on p.s. badał Cię dobrze ginekolog? Moja koleżanka też często nie wiadomo skąd łapała infekcję i coś tam jej się okazało że musieli jej jajniki wyciąć :( ptasiek nastroszony ale Ty dżaga jesteś i wcale nie taka mała blondynka a wysoka z długą nogą :D

Gość gdsggdsgsdhdshsd
Bylam z tym u dermatologa i przepisal mi antybiotyki, a chlopak sie nie leczy, bo nawet mu o tym nie powiedzialam wczesniej, bo bylismy pokloceni. Dopiero teraz odnowilismy kontakty, a tak na prawde to nasz zwiazek wlasnie polega na jak to sie mowi "przyjaciele z benefitami". no ale musze mu chyba o tym powiedziec

Gość gdsggdsgsdhdshsd
Na bank nie. To taki dziwny zwiazek, niby nie jesteśmy razem, ale jeżeli chodzi o seks to mamy się na wyłączność i mu wierze w tej kwestii. Zaspokajamy sie wzajemnie i nam to starcza.

To idź do gina nie tylko do dermatologa i on też niech coś weźmie na to bo inaczej takie leczenie to bez sensu