Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tap madll

czy on coś do mnie czuje (jeszcze) ?

Polecane posty

Gość tap madll

Poznalam go. On od razu okazał mi zainteresowanie, potem znalazł mnie na portalu, codziennie pisał na gg, no widać było ewidentnie, że jakąś miętę do mnie czuje. Ja natomiast nie mogłam sobie pozwolić na taki stosunek do niego, gdyż miałam chłopaka, więc traktowałam go po koleżeńsku, bardzo go lubiłam jako człowieka. Wynikła raz pewna sytuacja, w której pokłóciliśmy się z chłopakiem w przykry sposób i rozstaliśmy się (ogólnie to dosyć burzliwy związek). No i jakoś zaczęliśmy się do siebie zbliżać, z tej znajomości wyniknął związek. Niedługo po tym zaczął nalegać na powrót mój były chłopak, z jednej strony ta miłość jeszcze nie wygasła, z drugiej chciałam inaczej ułożyć sobie życie niż w ciągłej kłótni. Przyjechał do mnie i powiedziałam mu, że spotykam się z innym. Wtedy on zabrał mi tel, zobaczył smsy i zaczął wydzwaniać do niego w lekko mówiąc nieprzyjemny sposób. Tamten wkurzył się i uniósł się honorem, nasz jedyny kontakt ograniczony był do rzucenia "cześć" na ulicy i tak trwało dłuższy czas. Po czym ostatnio wyszłam wieczorem z domu , spotkałam go jak wracał bodajże z jakiegoś baru, był lekko wcięty, zatrzymał się i patrzył na mnie. Podeszłam do niego, a on "no wiesz co K...", mówił "ty chyba kochasz go mocno" i chcial zebym poszla do niego zebysmy porozmawiali (od razu mowie, ze raczej nie w celu jakichkolwiek spraw seksualnych, gdyz podczas naszego zwiazku nawet nie moglam sie przestawic na dotykanie z jego strony ). Ja odmowilam, namawial mnie jeszcze kilka razy, w koncu rozeszlismy sie do domow. Dzis napisal do mnie co u mnie, co dzis porabiam. Ja mowie, ze nie mam za bardzo nic do roboty, mialam wyjsc, ale jest zla pogoda . Na to on "a co z chlopakiem?" powiedzialam, ze jest w pracy . A on nagle stwierdzil, ze musi leciec (chcial zbadac sytuacje czy co ?), po czym widzialam, ze wcale nie odszedl od kompa. Jak myslicie ? Opowiedzialam ta historie w skrocie. Chcialabym po prostu z ciekawosci wiedziec, jakie on moze miec uczucia do mnie ?

Tak właśnie myślę - zapytał o chłopaka żeby sprawdzić czy on nadal jest - skoro jest, nic się nie zmieniło więc nie zarywa bo już raz się przejechał a widocznie chciałby

Gość tap madll
uważasz, że z jego strony to może być poważniejsze uczucie ? jakiś zaczątek miłości czy coś ?