Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljhjniksguahjvgfkth

Ekonomia, ktos sie zna?

Polecane posty

a na egzamin zawodowy pójdziemy za ciebie. napisze to co wiesz a co do reszty to Google nie gryzie ;)

Gość kkkiiikkkaaa
Weż się dziewczyno nie ośmieszaj, to sa banalne rzeczy, sama teoria. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że ktoś ma problem z rozwiązywaniem zadań, ale cos takiego? Masz chyba jakieś notatki, książki, cokolwiek, są też biblioteki, więc nie zawracaj ludziom głowy tylko jazda do nauki.

zaliczenie na studiach moj drogi :) Mam 30 minut na znelazienie odpowiedzi.. więc wole zapytać, sama oczywisciegrzebe w notatkach i szukam

No ciekawe:D Ale ćwiczenia mi poszły świetnie :) 5 jak się patrzy A z wykładów nie daje rady

Gość kkkiiikkkaaa
To za co ty dostałaś to 5 z ćwiczeń, skoro nie masz elementarnej wiedzy? A potem jedna z drugą płacze na forum, że nie ma pracy po ekonomii. A praca jest, tylko trzeba się wykazać wiedzą, której spora część absolwentów niestety nie posiada:(

Gość zostal Ci tylko
internet :)

Gość słoneczna sobota?
Teoria jest podstawą każdej dziedziny wiedzy i praktyki. Możesz tę teorie wykorzystać wchodząc na www.pogrosiku.eu. Spróbuj!

Najpierw byłam w technikum i zdawałam zwodowy :D a teraz już wylądowałam na ekonomii no no :D To jest tylko jeden przedmiot na moich studiach :) Tak potrafie ćwiczenia te wszytskie glupie wykresy wszytskie inne ćwiczenia również. Ale moja wiedze nie potrafie przelozyć na pytania z teorii które są strasznie zagwatmane,

Gość kkkiiikkkaaa
Nie widzę w tym teście ani jednego zagmatwanego pytania:(

no to odpowiedz:)

Gość kkkiiikkkaaa
Wybacz, ale jestem przeciwna rozwiązywaniu testów przez kogoś. Po to są książki, żeby do wiedzy dojść samemu, ja mogę co najwyżej wytłumaczyć trudniejsze zagadnienia i naprowadzić na prawidłowe odpowiedzi, ale to się nazywa korepetycje i za to biorę pieniądze:)

to ja ukończyłem względem ciebie "tylko" technikum i pewnie bym zdał ten test ;D

ja juz znalazlam odpowiedzi wlasnie qwychodze na egzamin :) Levvi nie zaprzeczę :) Ponieważ na studiach mialam wykłady z czego na jednym nie byłam :)