Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurniczka

jak sobie poradzić ?

Polecane posty

Gość kurniczka

byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas. Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło . Mimo, że minęło już ponad pół roku nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia , może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć?

Gość tak sobie mysle____
wiesz, chyba on nie byl ci przeznaczony :( widocznie poznasz innego a potem po latach powiesz, jak dobrze, ze on mnie wtedy zostawil

Gość słoneczna sobota?
Dziewczyno! Nie walcz, bo to nic nie da. Bądź dumna. Przełknij tę pigułkę i nie poniżaj się ani przed nim, ani przed jego rodziną. Cierpisz. Ale on nie jest wart tego Twojego cierpienia. Wyjdź do ludzi. Czas goi rany - Twoje również zagoi. Poznasz kogoś wartościowego i będziesz szczęśliwa. Oderwij swoje myśli od zdrajcy - wejdź na na www.pogrosiku.eu. może to Cię chociaż na chwilę odstresuje. Powodzenia.

Gość a ja...............
myślę, że lepiej przed niż po ślubie... a dwa nie podoba mi się mówienie, że to jej wina. Jej bo co? 7 lat nie udało Ci się dbać o związek i walczyć w jego trakcie, a nie przypływ zapału, bo zostawił....

Gość raptempaptem,,
Odejdz i nie rozmyslaj bo to i tak nic nie da, on juz wybral a czy dobrze to sam sie przekona jak klapki spadną mu z oczu. A Ty Kochana zajmij sie soba , a zobaczysz ze po cierpieniu zawsze przychodzi szczescie.Bedziesz jeszcze najszczesliwsza osoba pod sloncem z nowym partnerem, a poprzednik moze sie ocknie i zobaczy ze nie wszystko zloto co sie swieci. Powodzenia Ci zycze i nie daj sie tak latwo ...

Gość hfgjh
dziewczyny wyzej chyba mają racje. szkoda, ze nie zauwazylas ze cos nie halo juz wczesniej..:(

Gość kurniczka
to nie fair co powiedziałaś, gdyby ona się nie pojawiła, wszystko byłoby w porządku

Gość kkkkiiijka
a mi się nie podoba obwinianie tamtej kobiety, dziewczyno ludzie się rozstają, z różnych powodów, ale może tamta nawet nie wiedziała o jego "stanie", skoro kłamał Ciebie może i jej nie mówił prawdy

Gość boleeero
co biedna dziewczyna jest winna! Jezeli w zwiazku cos nie gralo powinni razem to rozwiazac. A nie chlop podczas kryzysu szuka innej, bo mu sie nie chce walczyc. Pociesza sie u jakiejs baby ktora swoje malzenstwo spier.......ła. Ja bym sie do nie pofatygowała i porozmawiała z nia, a z tamtym dala sobie spokoj

Gość kkkkiiijka
bo najlepiej zgonić wszystko na tamtą, bo suka, bo taka, a ta biedna poszkodowana, a znamy jedną wersję tej historii tak naprawdę

Gość ten facet to palanat
bo lecial na 2 fronty, a dziewczyna tez ma nierowno pod sufitem, ze pcha sie w czyjs zwiazek

w sumie sa siebie warci :classic_cool: Autorka znajdziesz lepszego chlopaka :classic_cool: 🌼

Gość kkkkiiijka
ale skąd wiecie ze tamta wiedziala, typ to palant, wiec moze i ją kłamał ???

na pewno do tej pory nie wie, ze mial narzeczona;]

Gość kurniczka
nikt.... ?