Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jytdklyudluylyuyullyuduydkdtyt

Bóg jest narcyzem.

Polecane posty

Bóg jest narcyzem bo karze każdego kto ma własne zdanie. Szatan miał własne zdanie, ludzie mają własne zdanie...bóg twierdzi wg. bibli że tylko jego zdanie jest właściwe. Więc jest narcyzem zakochanym w własnym poglądzie na wszytsko. Bóg kusi nas złem wieć sam jest zły, sprawdza nas więc jest fałszywy. Jak inaczej rozumieć jego postępowanie??? To zwykłe uzależnienie kogoś od siebie szantażując nas , że nie będziemy szczęśliwi jak nie będziemy robić jak on chce!!! Czy bóg nie rozumie, że nie tylko on się liczy??? Czy jeśli tak jest to czy szatan mając władzę równą bogu wygra z nim??? Co myślicie??? Ja myśle ze to wymysł zydowskiej falszywo rudej kultury idotów...

Gość a ty jestes glupcem
:)

glupcami sa ci co wierza w katolicyzm i w biblie i inne siwete pisma bo sa one klamstwem i wymyslem ludzi z epoki idiotyzmu rudych zydow ja wierze w boga ale pojmuje go zupelnie inaczej...nie uznaje zapisow bibli itp bo sa one wymyslami ludzi a nie przeslaniem boga.... bog to moc energia cos co laczy i dzieli caly wszechswiat to idea wszechswiata to kazdy atom kazda jego czastka... fizyka...

Dlatego jestem niewierząca :P i problem z głowy każdy decyduje o sobie sam i wedle swojego sumienia nikt mi nic narzucać nie będzie

Gość khagern
tepota ogarnela ludzkosc jak ci Bog przeszkadza to go zabij tylko pierw go znajdz

Gość rudy żyd
co kurwa masz do rudych żydów?

dokladnie bo co to za wolna wola wg kosciola wedle ktorej na sadzie ostatecznym mieli bysmy byc ukarani za dobre i zle...to wtedy zadna wolna wola...tylko narzucenie woli wyboru tego czego chce wiara katolicka.... po pier ta wiara.... zero logicznosci same sprzecznosci nawet w tym co mowia i pisza.... czy katolicyzm i taka wiara to czasami nie atrybut idiotow???

Gość a ty jestes glupcem
wierz sobie w co chcesz ale nie wypisuj glupot ! kazdy ma prawo wierzyc w co chce wiec nie podwazaj wiary innych !!!

Ja polecam swietna ksiazka Przegrana Boga kosztuje niecale 20 zl i naprawde jest ciekawa

wiara w nieomylnosc kosciola i jego wyroki sadzone przez otylych biskupow ruchajacych studentki ktorym zalezy na sponsoringu to atrybut idiotycznych wierzacych...

zadne gimgowno a czysta prawda slepa wiara milionow katolikow na calym swiecie w wyroki i slowo kosciola jest choroba kosciol to nie bog a boga trzeba sie slucha co to za prawda???