Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthgrth

JAK UWAZACIE CZY CIEZKO JEST WYDAC KSIAZKE????

Polecane posty

Gość rthgrth

Jesli jest juz napisana jakas powiesc, to jest jakas szansa,że ktos ja wyda?

Gość Light in Silence
chciałabym też wiedzieć :D

Gość Light in Silence
rthgrth o czym jest Twoja książka? jaki gatunek, jak długa? ja mam plan swojej dopiero zasiadam do pisania :) cała fabuła już ułożona jest

Gość rthgrth
czy ja wiem... nie mnie oceniac czy dobra... w zasadzie piszę, bo sie przy tym relaksuje , rozwijam wyobraznie, lubie to... To jakby moje hobby...:)

Gość between_two_lungs2
trzeba próbowac wysylac próbki do wydawnictw, duzo mniej znanych oferuje konkursy na 'iles tam' egzemplarzy... kiedyś robilam taki przeglad po wydawnictwach, bo sama pisze książkę i mnie to ciekawilo jak to wyglada i czego mozna ewentualnie się zaczepić.

Gość doktor-pstro
teraz jest boom na książki fantasy, wampiry itd

Gość rthgrth
12 rozdziałów, stron nie liczyłam:D powiesc fantastyczna o wogóle innym swiecie całkiem wymyslonym:)

Gość Light in Silence
to prawie tak samo jak ja, też taki troche inny świat, od jak dawna piszesz? ile masz lat? skąd czerpiesz inspiracje? pisałaś już wcześniej jakieś opowiadania, dużo ćwiczyłaś?

Gość rthgrth
mam 20 lat:) pisałam opowiadania od zawsze, uwielbiam wymyslac historie, bohaterów, myslec nad jakims ciekawym zakonczeniem:) klika razy w gimnazjum wygrałam konkur na esej,lubie to po prostu:)

Gość Light in Silence
widzę, że mamy wspólne zainteresowania, ja też lubię pisać, lubię stwarzać postacie, kierować ich życiem to jest po prostu piękne :) masz ulubionych pisarzy?

Gość rthgrth
z poezji to kocham Pawlikowską-Jasnorzewską a z pisarzy: -Stephen King -Robin Cook -Tess Gerritsen -Stephenie Meyer

szukasz wydawcy, na początku możesz zapłacić za wydruk odpowiedniego nakładu, jeśli sam będziesz rozprowadzać książkę i to Ci dobrze pojdzie to wydawnictwo moze byc zainteresowane. Jesli to jest pierwsza ksiazka to malo zarobisz podpisujac umowe z wydawnictwem.

Gość Light in Silence
ja też Kinga, Meyer, poza tym Masterton, Poe :) widzę że sporo mamy wspolnego :D