Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Iwona Wieczorek - przełom w sprawie??

Polecane posty

Gość Maryjetta.

W uprowadzeniu dziewczyny uczestniczyło najprawdopodobniej trzech sprawców, m.in. 24-latek zameldowany w Radziejowie (woj. kujawsko-pomorskie). Oprócz niego udział w zbrodni miało wziąć jeszcze dwóch "krymuchów" (kolegów z kryminału), których tożsamość nie jest jeszcze potwierdzona. Prawdopodobny scenariusz wydarzeń został wskazany Rutkowskiemu przez informatora. Według tej relacji 24-latek zwierzył się koledze, że zauważyli błąkającą się samotnie Iwonę Wieczorek. Zabrali ją do samochodu, zgwałcili, a następnie wywieźli do jakiegoś ośrodka wypoczynkowego. - Dowiedzieliśmy się, że pomiędzy 19 a 21 sierpnia 2010 roku Maciej Sz. przekazał swojemu koledze na festiwalu muzyki reggae w Ostródzie informacje o tych wydarzeniach. 24-latek przyznał, iż brał udział w zgwałceniu dziewczyny, która jest w tej chwili najbardziej poszukiwaną osobą na wybrzeżu. Ta relacja dotarła następnie do naszego informatora - relacjonuje Rutkowski. 24-letni student ekonomii na Uniwersytecie Gdańskim w trakcie wakacji w 2010 roku, kiedy zaginęła Iwona Wieczorek, wynajmował pokój w gdańskim Brzeźnie. - Brzeźno jest bardzo zbliżonym geograficznie miejscem do Gdańska Zaspy. Są to odległości rzędu jednego kilometra. Bardzo mocno nam się to układa terytorialnie. Oczywiście podejmujemy wszystkie czynności, które miałyby wskazać miejsce pobytu Macieja Sz. w stosunku do Iwony Wieczorek. Kontrola połączeń wykonanych z telefonu studenta oraz ich lokalizacja wskażą, czy 24-latek przebywał w momencie zaginięcia Iwony w tym samym miejscu, co ona - mówi Krzysztof Rutkowski. Gdy miejsca pobytu się potwierdzą, Maciejowi Sz. może zostać postawiony zarzut. Niestety prokuratura nie będzie mogła liczyć na zeznania mężczyzny, gdyż 3 stycznia 2011 roku popełnił samobójstwo. Wiszącego na haku 24-latka znalazła jego narzeczona. źródło : http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Sensacyjny-przelom-ws-Iwony-Wieczorek-sprawca-popelnil-samobojstwo,wid,13065042,wiadomosc.html

Gość boze co mnie ona obchodzi
wogole jak to sie stalo, ze jest takie zainteresowanie ta osoba ? codziennie ginie kilkadziesiat osob i nikt o tym nawet nie wspomni ;/

Gość ładne i
powiesił sie bo był winny...ciekawe tylko gdzie zakopali ciało bo żywej jej raczej nie znajdą...

Gość Maryjetta.
Ostatnio tak sobie o niej przypomniałam i postanowiłam poszukać na necie czy coś już wiadomo. Znalazłam takie info i podzieliłam sie tu na kafe. Wiem ze wiele osób z kafe obchodził los Iwony i innych poszukiwanych. Tych których to nie obchodzi po prostu nie musza tego czytac. Tak wgl to po co weszliscie tu skoro macie to gdzies?? Info zamiescilam dla zainteresowanych.

Gość Maryjetta.
Juliusz ohh,jaki ty zabawny...normalnie zablysnąłeś że szok żal

Gość takafajna
ta sprawa smierdzi na kilometr. I ci dziwni ludzie wokół matki zaginionej, ostatnie forum w temacie, jest po cichu sterowane przez niejaką Kłin i Janusza. Trzeba sie wypowiadac poprawnie.

Gość ktoś kto jest na kafe
nie od wczoraj dobrze wie jaką ciotą i mendą jest juliuszek , na takiego nie warto nawet splunąc

Gość Maryjetta.
takafajna o jakie chodzi forum?

Gość takafajna
gp24 czasem mam wrazenie ze niektorym zalezy by nie bylo tak glosno w necie. Wszystko jakies dziwne Rutkowski narobił szumu i cisza, nie wiadomo co z tym chlopakiem z radziejowa, w koncu był w sopocie czy nie?

Gość Maryjetta.
maja do tego dojsc po zlokalizowaniu telefonu...czy w czasie gdy Iwona zaginela jego tel był w pobliżu Iwomy. Wynajmował gdzies tam pokoj w Brzeźnie

Gość Maryjetta.
a ten niejaki Janusz steruje chyba tez jej oficjalna strona i tez nie mozna sie swobodnie wypowiadac

Gość takafajna
zalatwione 2 strony na trzeciej Kłin zostala moderatorką i znajoma J

Gość takafajna
TAMATY tabu, jest ich cala lista Rutkowski ma byc chwalony Polcja tez nie wolno zadawac klopotliwych pytan temat szukania ciała, jest tez potępieany

Gość takafajna
Na miejscu policji:-ja bym się przyjrzała- otoczeniu matki I

Gość Maryjetta.
moze byc taka opcja ze ten chlopak ktory NIBY popelnil samobojstwo nie zrobil tego sam. Jak ustalono...oprocz tego chlopaka bylo jeszcze 2. Moze tamci mu 'pomogli' w samobojstwie bo bali sie ze ich wsypie Roznie mogło byc Ale to tylko takie moje gdybanie

Gość Maryjetta.
tez mam takie wrazenie ze matka cos moze wiedziec ale sie boji...z drugiej strony ten chłopak.... ehh,skomplikowane

Gość takafajna
ciekawe jak długo trwa sprawdzenie bilngów tego chłopaka? Detektyw obiecywał deser, narobił szumu i cisza

Hmm czyżby była tylko prawda wg moderatorów i wszystkie niewygodne treści będa usuwane?

Gość takafajna
mozna tak szukać by- nie znaleźć

Gość kluseczka 89
a wy ja znaliscie ze gadacie jaki styl zycia prowadzila?? Tego nikt prócz najblizszych nie wie !!!!!! a nawet i oni do konca pewnie nie wiedzą wiec durnot nie pierdolcie bo jej opinie psujecie! hieny pierdolone najchetniej zajebali by tępą łyżeczka ogarnijcie sie kurwy i spojrzcie na siebie !

Hehe gdyby nie miała sie czego wstydzic to by jej bliscy więcej o niej wiedzieli. Chyba chwalebnych zachowań sie nie ukrywa tylko te wręcz przeciwne :classic_cool:

Gość KTO MA NOWE WIEŚCI
co dalej z Iwonką ?

Gość Jolusia_spokojnusia
co tam o Iwonie .......... ??????????????????????????????? :-(

Gość co to ma za znaczenie
z kim ona sypiała i za ile - nie wiem czy to prawda czy tylko plotki, ale wiem, że bez względu na to, co ona by nie wyprawiała nikt nie miał prawa jej gwałcić, porywać i mordować. To, że komuś tam jej żal a komuś nie żal też nie ma znaczenia. Pomijając całą tę Iwonę, to jest jeszcze przestępca i jest on na wolności - to jest wstrząsające.

Gość Jolusia_spokojnusia
dzieki za odpowiedź masz rację ktokolwiek zrobił Jej krzywdę nawet przetrzymując Ja nie powinien byc na wolności !!!, ale czy ktoś ma jakieś wieści ?

Gość racja_
Zgadzam się z powyższym, ludzie ogarnijcie się!! co to ma za znaczenie z kim spała, jak się ubierała itd.... Czy nawet jeśli była k***ą to ktoś mógł ją porwać zgwałcić czy zabić?!?! A tak poza tym również jestem ciekawa czy wiadomo coś nowego w tej sprawie...?

Gość bziuuuuuuuuuuum
własnie jakoś dziwnie ucichło:O mieszkam niedaleko więc nawet w jakiejs lokalnej telewizji czy cos nic nie mówią.

ja czytałem kiedyś w dodatku do gazety wyborczej Trójmiasto, że prawdopodobnie sprawa nie zostanie rozwiązana, bo mają zarejestrowaną prawie cała droge Iwony do domu, tylko w jednym miejscu gdzie przechodziła przez jezdnię, nikt nie dopilnował i został wykasowany zapis. Możliwe, że potrącił ją samochód i sprawca zabrał ją do bagażnika i zatarł ślady.