Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

I co wy szmaty z kafeterii, dalej bronicie szkolnych ciot ?

Polecane posty

Niech będą dręczone, właśnie wczoraj byłam świadkiem jak takiego chłopaka kilku gostków wzięło na boisko szkolne i go tłukli, nawet żal takich pedziów, darł się a oni go bili, aha i żeby nie było potem pomogłam mu się podnieść więc nie mówcie że jestem bez serca

Gość public vampire
Kingusia spierdalaj stąd bo Ci jebne w ten głupi ryj suko

Gość public vampire
szmata jestes ty kurwo, ja też bym ci pomógł kopnąłbym w dope tak żebyś na scianie wylądowała, kurwiszonie jebany przez 7 gronostajów!

wiesz to ty powinnaś być tak skopana ty kurewko, co nie było miejsca w burdelu że na kafe siedzisz

Gość public vampire
ale jesteś popierdolona, nawet czytać nie umiesz, jestem facetem ty jebnięty pałociągu!

Gość public vampire
ja bym ci tak przypierdolił, że tylko łeb by ci odskoczył martwa córko grabarza szmato do potegi suko, kurwo, spermopijko!

Gość neli__*
RubinowaDamaTwoja to szmata !!!!

spierdalaj robaku bo cię rozwalę żydowska \prostytutko szmato jebano pizdo pierdolona w tyłek przez szatana

Gość public vampire
ty jestes robakiem którego trzeba zdeptac szatańska dziwko, kurewno pizdolona!

ej no przestań mnie kurwować, przecież wyrażnie napisałam że mu pomogłam więc o co się rzucasz ?

Gość kolonC
ale ta Kingusia jest niewykształcona o chuj :) jak można żyć w takiej ciemnocie i się w ogóle nie rozwijać? szybko wpadniesz i będziesz niańczyć zdegenerowane bachory. cel Twojego marnego życia to disko :P hahah :)jesteś bardzo ograniczona .i nawet tego nie widzisz.

na jakiej podstawie stwierdzasz że jestem głupia, jestem mądra w klasie byłam prymuską więc może mnie nie obrażaj jak mnie nie znasz

Gość kolonC
to czemu zachowujesz się jak jedna z tych szmat co się tylko napierdalają?:D klniesz jak szewc ? zero klasy

Gość public vampire
taką pomoc to se w cipe wsadź dziwko!

Gość kolonC
"Niech będą dręczone, właśnie wczoraj byłam świadkiem jak takiego chłopaka kilku gostków wzięło na boisko szkolne i go tłukli, nawet żal takich pedziów, darł się a oni go bili..." ta wypowiedź świadczy o Twojej "inteligencji". i nie tłumacz się pomocą fałszywa pizdko

no co kobiecie to nie przystoi przeklinać, mam takie same prawa jak faceci, a dla mnie szkolne ofiary to zawsze geje

ty KINGUSIA LUBISZ OBRAŻAĆ INYCH CO ? BAWI CIĘ TO .? CZUJESZ SIĘ TU PEWNIE , MASZ GRUNT NIKT CIĘ NIEZNA . W DUPIE MASZ ZE KTOŚ ODDA W TWOJĄ STRONE PRZEZWISKO CO NIE ? ALE JA MOGE SZMATO CIĘ UDUPIĆ JAK TEGO BARDZO PRAGNIESZ , ZARAZ MOGE SPRAWDZIĆ TWOJE IP KOMPUTERA I BĘDĘ ZNAŁA TWOJE IMIE I NAZWISKO I TU PODAM , DZIWKO ., MYŚLISZ ŻE JESTEŚ CWANA ? HAHAH HUJA CWANA . WYŻEJ DUPY NIEPODSKOCZYSZ . BUHAHAHAH

aha i jak podasz to zgłoszę cię naturalnie na policję że ujawniasz dane osobowe, mimo że nie masz do tego prawa

Gość public vampire
weź podaj imie i nazwisko tej szmaty zrobimy jej wjazd na nk, fejsbuka itd kurwie

A ja się pytam: gdzie są rodzice w momencie gdy ta dyskusja się toczy ? Dlaczego kuratorium w porę nie zareagowało ? Jak mogło dojść do tej tragedii ?

nie wiem ja tylko tego chłopca z ziemi podniosłam, nie wiem jak się nazywa (bo imię podał Mariusz) nie wiem kim byli oprawcy

nie to miało miejsce w pobliżu budynku publicznego gimnazjum numer 22, wiecie nie robiłabym sobie żartów z prawdziwych rzeczy