Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiagleOczekujac

Kiedy spodziewac sie porodu?

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamy jak i te juz doswiadczone 7 lutego mija termin porodu, mam rozwarcie na jeden palec.. raz na jakis czas jakis skurcz. nieraz bole krzyza i okolice jajnikow jak przed miesiaczka. klocie w kroczu- lekarz powiedzial ze glowka dziecka jest juz bardzo nisko i to ona naciska i dlatego tak kluje.. Lekarz juz ponad tydzien temu powiedzial, ze ten oczekiwany moment moze nadejsc w kazdej chwili.. a tui dalej nic juz nie mozemy sie doczekac. Opowiedzcie jak było w Waszej sytuacji? Jak myslicie kiedy moze nadejsc ta "godzina zero"? Pozdrawiam

ja miałam poród wywoływany, do samego końca nic się samo nie zaczęło, na porodówce spędziłam 2godz w tym 15min samej akcji porodowej, urodziłam dzień po terminie.

ja mam termin na 20 lutego, a od srody boli mnie brzuch jak na miesiączkę, krzyż zaczyna mnie bolec pachwiny i wszystko promieniuje do ud i pupy. wizyte mam dopiero we wtorek wiec nie wiem jak z rozwarciem.syndrom wicia gniazda mi sie odezwal wiec boje sie ze to juz niedlugo. ale z 2 strony mam kolezanka ktora w 36 miala juz rozwarcie na 1 cm obiawy jak ja teraz i urodzila prze zindukcje 10 dni po terminie.