Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co uwazacie

Przystojny anglik majacy profil na polskim portalu randkowym

Polecane posty

Gość co uwazacie

dla mnie to dziwne ze przystojny anglik zaklada profil na polskim portalu randkowym ok Polki sa ogolnie ladne ale wiadomo ze polowa dziewczyn tam zalogowanych nie mowi dobrze po angielsku. ja sama nie mowie biegle zdaje mi sie ze on rozrywki szuka i chce wyrwac laske na sex co uwazacie dziewczyny ?

Gość kiok
Przeciez to oczywiste. Na NK wielu obcokrajowcow nawet nie mieszkajacych w Polsce ma swoje profile, oczywiscie wsrod znajomych 99% mlodych dziewczyn. Niestety, ale zagraniczny paszport dziala na wiele Polek jak plachta na byka, i dlatego tacy panowie nie maja zadnego programu, aby wyrwac taka poleczke na sex.

Gość hoohoo
calkiem mozliwe ze to fikcyjny profil kogos kto chce udowodnic ze polskie kobiety masowo leca na obcokrajowcow;)

Gość co uwazacie
on ma profil na polskim portalu randkowym dla Polakow mieszkajacych w Anglii zastanawia mnie to ze on jest przystojny i jak niby pisze wyksztalcony to czemu nie szuka w realu partnerki ?? powiem tak on pisze do mnie caly czas namawia na spotkanie ale ja sie poprostu boje ze mnie wykorzysta on tlumaczy mi to tak ze on nie ma czasu szukac partnerki w realu bo duzo pracuje ale czemu akurat Polki szuka ??

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
moze uslyszal od kolegow ze polki leca na brytoli i on wcale nie szuka dziewczyny tylko dziewczyn:o im wiecej tym lepiej:D

Gość pokaz ten profil
a powiem ci kim on jest. Znam sie na tych sztuczkach.

pokaz profil :) jak sie nie dasz wykorzystac to cie zaden nie wykorzysta! osobiscie znam kilka par polka-brytyjczyk i to nie sa zadni zaliczacze i lubia polakow albo polske, urode polskich dziewczyn, albo po prostu nie przepadaja za brytyjkami.

"PLEASE DONT REPLY IF YOUR NON OTHER THAN CAUCASION WHITE FEMALE - IM NOT A RACIST IM A REALIST AND THIS IS MY RIGHT OF FREEDOM THROUGH PREFERENCE " jaki poprawny hehe :D pewnie go ciagnie do lasek z zagranicy i tyle. ta strona jest dla polakow mieszkajacych w uk wiec zadna nie jest na tyle zdesperowana zeby sie rzucac na pierwszego z brzegu anglika skoro ma ich na codzien setki.

Gość finka uk
Powiem tak, nie wzbudza on we mnie w ogole zaufania. Wszystko jest ok, jak spotyka sie dwoje ludzi, swietnie sie ze soba dogaduja, a to, ze ona jest Polka, a on Brytyjczykiem to tylko przypadek nie odgrywajacy zadnej roli. Jesli facet jednak szuka tylko Polki lub ogolnie kobiety z Europy Wschodniej, to o cos mu chodzi i niekoniecznie o cos pozytywnego (dla nas) Istnieje pewien mit na Zachodzie, ze Polki sa swietnymi zonami, poniewaz sa: ladne i zadbane, a do tego bardzo dbaja o potrzeby faceta, ognisko domowe, ugotuja, upiora, posprzataja i jeszcze sa szczesliwe, ze maja meza obcokrajowca, bo to przeciez dla nas nobilitacja (oni tak naprawde mysla). Inna opinia (juz niekoniecznie mit, bo po czesci prawda) ze Polki sa dosyc latwe i malo wymagajace, tj. wystarczy pare milych slowek, kolacja w sredniej klasy restauracji, a Polka juz rozklada nozki, wiec jesli facet gustuje w urodzie Polek, a do tego ma ochote na szybki seks, to wlasnie zarejestruje sie na takiej stronie. Czesto taki facet ma wielu kolegow, ktorzy zachwali Polki (jako dobre w te klocki i latwe), wiec sam chce sprobowac. Ja w kazdym razie mowie NIE facetom, ktorzy szukaja kobiet konkretnej narodowosci, bo na pewno nie chodzi im o prawdziwe uczucie, tylko maja w tym jakis cel.

Gość smierdzacy klocek
musze przyznac ze jest 'hot' :D a. nie widze nic dziwnego w tym ze ma profil na polish dating, bo ja kiedys mialam profil na australian-new zealand-south african dating website, i niby zalozenie bylo ze tam maja sie umawiac ludzie z tych krajow ale mi sie oni podobaja i sobie zalozylam profil. on pewnie lubi polki i dlatego tam jest. nie uwazam ze jest tam jakies ukryte znaczeie :D a zreszta co ty sobie myslisz ? ze polacy a stronach randkowych to sa wszyscy rycerze i nigdy by ciebie nie wykorzystali? i myslisz ze 80% z nich mysli o czys innym niz o seksie?

Gość call sing
a skad wiecie, ze to jest angllik? napisal ze jest w UK od 3 lat wiec moze to byc rownie dobrze marokanczyk lub inny turas...

Gość smierdzacy klocek
finka uk : ja szukam tylko facetow okreslonej narodowosci. jesli ktos nnie jest: anglikiem, szwedem, norwegiem, dunczykiem lub australijczykiem to mnie nie interesuje. powiedz mi teraz jakie sa moje zle zamiary ? jestem tylkoj zainteresowana tymi okreslonymi narodowosciami i koniec. nie podoba mi sie slowianska uroda, nie podoba mi sie poludniowa/arabska/orientalna/afrykanska ani zadna inna tylko ta co wymienilam wyzej. i to znaczy ze mam zle zamiary.

na markonaczyka nie wyglada. autorka pisze z nim no to chyba wie? tez jakby mi sie podobali wlosi to bym zalozyla strone na wloskim portalu randkowym. niepotrzebne te domniemania, faceta trzeba poznac zanim sie wypowiesz.

Gość smierdzacy klocek
wiemy ze jest anglik bo jego angielski jest angielski, a nie afrykanski lub marokanski z wstawkami: cuz, b4, 2be, 4 U, lookin, bro, yes boss i I luv U

Gość call sign
haha pracuje z anglikami i z obcokrajowcami i uwierz mi, ze nieraz angielski anglikow jest gorszy od angielskiego obcokrajowcow....szczegolnie wlasnie w pismie,

Gość call sign
poza tym skoro to anglik to czemu napisal, ze w UK jest od 3 lat?

Gość call sign
no dobra zona, przekonalas mnie, nigdy nie uzywalam tego typu portali randkowym wiec nawet nie mam pojecia jakie sa opcje,

Gość teraz to mi smutno
Zdolowalam sie troche po waszych wypowiedziach. Czy rzeczywiscie Polki maja taka zla opinie w UK? Latwe, tanie, czychajace tylko na obcokrajowca? Pytam bo bardzo podoba mi sie jeden Anglik, to fajny , sympatyczny czlowiek, jednak tyle sie nasluchalam jaka oni maja opinie o nas Polkach, ze caly czas cos mnie blokuje , zeby sie z nim spotkac :( W glowie przewija mi sie tysiace mysli, tych negatywnych typu a co jak on mnie wezmie za jedna z takich kobiet, jak beda traktowac mnie jego znajomi itd. Boze, wiem ze musze sprobowac, zeby nie musiec pozniej zalowac, ale najzwyczajniej w swiecie -boje sie..

Gość smierdzacy klocek
no wiec ja ci powiem jaka oni maja opinie. niektorzy napewno uwazaja ze ogolnie wsztstkie 'east european girls' sa latwe i tanie. ale ogromna wiekszasc anglikow 'just don't care'. mam znajoma pare- on anglik, ona portugalka. powiedzialam im ostatnio jak sie spotkalismy ze polki maja zla opinie, ze niby sie puszczaja ze wszystkimi. oni zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze pierwsze slysza i nigdy sie nad tym nie zastanawiali. ludzie maja chyba inne problemy niz typowanie czy polki sa latwe. znam latwe polki i znam normalne polki. w polsce i w angli.

Gość tiutiaaaaaaaaaaaa
dlaczego nie zapytasz goscia skor z nim piszesz? pokazujesz nam fajne ciacho, ale uwazaj bo zrobisz smaka jeszcze komus :D a zonie sie chyba nudzi skoro zdolna do tego zeby sie logowac na portal zeby tylko sprawdzic jakie obcje maja :D:D pozdro;)

no czasem mi sie nudzi, kiedys bylam zalogowana wiec weszlam tylko na edycje profilu, nie mysl ze ja specjalnie sie tam rejestrowalam hehe. opinia taka, ze polki sa latwe wziela sie od samych zazdrosnych polakow. mam kilka kolezanek w powaznych zwiazkach z anglikami (brytyjczykami). sama jestem w zwiazku z brytyjczykiem. moj facet jest ze mna bo podoba mu sie moja uroda, nie jestem nudna i oklepana jak on widzi wiekszosc brytyjek. nie to zeby specjalnie szukal polki tylko akurat sie trafilam. pytalam mojego znajomego co widzi w swojej zonie polce takiego, ze sie z nia ozenil stwierdzil, ze ona ma ciekawosc swiata, wiedzy i jej obszar zainteresowan wykracza ponad plotki na temat celebrytow i znajomych z imprezy. a tak poza tym to jest wlasnie kwestia przypadku. po prostu spotkali sie i sie w sobie zakochali. i tyle.

Gość stara baba i juz
ale wszystkie te gadki ze Polki sa latwe (po czesci niestety prawdziwe) sa roznoszone przez Polakow! Tyle sie nasluchalas o tych opiniach, ale od kogo? Tak jak juz poprzedniczka mowila, wielu ludzi to nie interesuje, patrza na inna "warstwe" chlowieka, osobowosc, charakter. Wiele Polek tak sobie biora do serca te bzdurne plotki ze jak tylko spotkaja obcokrajowca to od razu traca pewnosc siebie, bo przeciez jemu tylko o jedno chodzi? Nie zamykajcie sobie szansy na zawarcie znajomosci, przyjazni z mezczyzna inenj nacji tylko dlatego ze jakies tam plotki kraza! Miejcie wiare w siebie same, we wlasna wartosc! A ze troche prawdy w tych pogloskach jest, to co z tego? Jak w kazdej nacji, sa kobiety ktore sie szanuja i te ktore to maja gdzies! Pamietajcie ze jestescie przedstawicielkami samych siebie a nie milionow Polek! Smierdzacy klocek - mnie tez bardziej wpadaja w oko typy skandynawskie ;) przede wszystkim Dunczycy! Pozdrowienia!

zreszta gdyby brytyjczycy mieli opinie o polkach taka, ze one tylko do przelecenia dobre to by sie z nami nie zenili albo dzieci nie chcieli miec. dobrze poprzedniczka napisala.. kazda z nas powinna znac swoja wlasna wartosc.

Gość ja na tym portalu poznalam
4 lata temu swojego meza i ojca naszego synka :) A z Anglikami, owszem, pisalam, nawet z jednym bylam na randce ale nie mialam przekonania, to sa jednak roznice kultur i niekoniecznie chcialam sobie utrudniac zycie

Gość apapjunior
przypdkiem trafilem na ta strone. I dodam ze ten koles nadal tam jest i szuka bo nieznalazl, albo znalzl wykorzytsai lapie nastepne :D Dziewczyny ludzie w angli maja teki podejscie do seksu jak do picia mleka. moge 3 razy dinnie i nie koniecznie z tejgo samego kartonika czy butelki. To ich lekkie podejscie do tych spraw takze, przeklada sie na wieksze ryzyko hiv, i chorob wenerycznych. Wiec zanim dacie d... zrobicie sobie i jemu badania. Ja kazda polke jaka poznaje w angli od razu prosze o badania na wszytkie syfy. bo zwykle kurw..sa.