Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df5ggb h

Seks z prostytutką to masturbacja żywym mięsem

Polecane posty

Gość doswiadczony meksykanin
a dobra jestes w lozku czy symulujesz?

te tematy dzisiaj na kafe sa jakies nudne i w zasiadzie autor tego topiku pomyslał topik zrobił i poszedł :D

Gość monia2
Mąż nie powinien mieć do mnie pretensji. Kiedyś było inaczej, był przystojny, wysportowany, a teraz wyhodował brzuch, nie zawsze może uprawiać seks i zrobił się marudny. Jestem aniołem, że to wszystko znoszę ze spokojem. Lepszej kobiety by nie znalazł. Studenci są tacy jaki on kiedyś był i z chęcią ich wspieram. Mi też się należy trochę przyjemności.

nie jestem studentemm ale moge cie porzadnie zerznac ba pewno ci sie spodoba

Monia choć ja uprawiałam ten zawód , nie popieram Cie!! Małżenstwo zawiera się na dobre i złe chwile, wtedy gdy partner przypomina pólboga ale rownież i wtedy gdy trzeba podać szklankę wody choremu, brzuchatemu, przepoconemu partnerowi.

Gość parazbiornik
Purpurowaaa Łza - taki mały offtop. Mamy fantazję o seksie we trójkę z prostytutką. Obydwoje jesteśmy hetero - chcemy aby prostytutka pomogła pani zadowalać oralnie pana, a później założyła strap-on dildo i pobzykała z panem panią - czy większość prostytutek zgodzi się na taki układ i jak myślisz ile to by kosztowało - np. u ciebie?

Gość monia2
Meksykanin na razie mam dwóch stałych i jednego dochodzącego jak jest okazja. Może jak któryś zrezygnuje to się zastanowię nad twoją propozycją. Ale musiałbyś być naprawdę przystojny i w moim typie.

Gość monia2
Łza a kto mówi, że mu nie podam szklanki? Zajmę się nim w chorobie lepiej niż inne. Co seks ma do tego?

to juz sobie pobzykalem:(

Gość fgdfbvd
monia2 - skąd taki dziwny wniosek, że tobie też się należy trochę przyjemności? Jak chcesz się puszczać to idź do agencji i wynajmij sobie męską dziwkę, a nie go zdradzasz z kochankami.

po co ci 3 amatorow ja sam wystarcze

Gość monia2
Fgdfbvd funduję im różne rzeczy, więc można powiedzieć, że otrzymują zapłatę. Mam tych chłopaków tylko do seksu. Żadnego związku z tego nie będzie, bo nie mam zamiaru zostawiać męża. To tak jak prostytutki w pewnym sensie.

parazbiornik umnie to już niemożliwe, na całe szczeście już dawno nie uprawiam tego zawodu. Powiem tak, zazwyczaj prostytutki liczą sobiestawkę od godziny i ilości osob uczestniczacych. Para- 2x podstawowa stawka. Jest mozliwosc takich zabaw . I jest to tak: - w tanim burdelu stawka podstawowa to standard, francuski w zabezpieczeniu i klasyczny. Reszta za dopłatą . I tu jest różnie , zależy od dziewczyny. - gdzies w drozszych lokalach mozesz takie zabawy mieć w cenie, ale stawka podstawowa jest wysoka. Ciezko jednoznacznie stwierdzic, bo to zależy od lokalu, dziewczyny, ale myslę ze jesli stawka za 1h=150zł od osoby, to 300zł. podstawa i dopłata za strap-on najmniej 100pln. W drozszych lokalach gdzie stawka podstawowa wynosi 300- 400zł/h - to sobie policz. Ale zawsze bedzie to za dwie osoby.

monia2 Przeklęte pragnienia po tobie bym się tego nie spodziewała! Sam piszesz, że prostytucja jest dobra dla związku. Pieniędzy mamy dosyć, a mój mąż ma kłopoty z erekcją. Nie oceniaj mnie! To, że prostytucja stabilizuje w sensie ogólnospołecznym małżeństwo, nie znaczy, że korzystanie z usług prostytutek, jest wolne od moralnej oceny. Dla mnie nie do przyjęcia byłoby, gdyby moja żona zachowywała się tak jak Ty. Po prostu. Wolałbym, aby miała przelotne romanse, ale nie płaciła za seks. Rozumiem Twoją frustrację, ale płacenie za seks, w tej czy innej formie jest poniżające, nie tylko dla prostytutek.

Gość menmenmen
głupoty gadasz - każdy by wolał aby żona chodziła do męskiej prostytutki i płaciła za seks niż miała kochanka który mógłby rozbić cały związek. Zdrada z prostytutką to też zdrada ale nie aż taka - ja bym to bardziej porównał np. do spotkania się na kawę ze swoim byłym - za to i za to miała by taką samą aferę ale mniejszą niż za zwykłego kochanka.

Gość Naturysza-h
Purpurowa lza - ja szukam zawsze czegos nowego tzn zmieniam prostytutki. Najlepsze doswiadczenia mialem z turczynkami i z holenderka.

Nie odpowiedziałeś mi na wiekszość pytan, może teraz odpowiesz?a w jakich gustujesz rzedzialach cenowych? do 200zł/h czy powyżej?

Gość Naturysta-h
Ja licze to w EURO, ale to zalezy czego od prostytutki oczekuje. Jezeli jest mi szybki nuemerek potrzebny - to ponizej, jezeli czegos wiecej potrzebuje to powyzej.

Gość fghrthrt
ja nigdy nie patrzyłem na cenę tylko na urodę - w Amsterdamie te ładniejsze rzeczywiście są droższe, ale mi np. mulatki też się podobają i nieraz jedną rano wyrwałem za 20 euro