Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendkldewdewdewdwd

Wkurza mnie ,że ludzie tak na mnie zwracają uwagę

Polecane posty

Gość wendkldewdewdewdwd

Niby pozytywnie nikt mi nic na ulicy przykrego nie powiedział ,ale teksty w stylu ,, no chyba się zakochałem " albo wołanie za mną ,,oooo" nie wiem co to ma znaczyć? Niby jestem atrakcyjna ,ale mam z sobie coś charakterystycznego ,ze każdy mnie zapamietuje, ludzie na ulicy często się patrzą. A tekty tych facetów sa poprostu prymitywne po co oni tak wołają dla wyglupu?

Gość ejbisi
Mnie się to tak często nie zdarza, ale też tego strasznie nie lubię, także rozumiem Cię. Nie znoszę na przykład przechodzić obok budowy bo zaraz gwizdy, wołania... koszmar. Na szczęście w Polsce nie jest jeszcze tak źle, jak byś mieszkała np w Grecji to dopiero byś miała przerąbane :P

Gość wendkldewdewdewdwd
Może jestem przewrażliwiona ,ale ja takie teksty odbieram jako kpinę ze mnie. Tak mnie to denerwuje.. Czasem chciałabym być też atrakcyjna ,ale bardziej zwyczajna . Ogóle każdy na uczelni mnie zapamietuje itd

Gość hoohoo
tak to jest ze jak sie podobasz wiekszosci to siłą rzeczy podobasz sie tez roznym burakom ktorzy tak komentuja;)

Gość wendkldewdewdewdwd
Co innego jak facet jest miły powie komplement .. to jest miłe ,ale nie znoszę takich tekstów co nic nie wnoszą. nie wiem jak niektorym dziewczynom to może imponowac bo to ani nie jest podryw ,ani nie wiadomo co poprostu glupkowate zarty

Gość taka prawda.......
pewnie bys chciala podobac sie jedynie kulturalnym przystojniakom ale albo sie podobasz wszystkim albo nie:o nie wybierasz sobie grupy której przypadniesz do gustu

Gość wendkldewdewdewdwd
ejbisi - w Grecji to te podrywy są bardziej kulturalne przynajmniej czy te teksty ,a w Polsce to szkoda gadać.. Nie wiem dlaczego ,ale byłam w południowych krajach i tam własnie często mówia komplementy itd i nie jest to takie chamskie tak teksty u nas typu,,oooo ale idzie " i potem śmianie sie miedzy sobą

Gość aaaaaaafffffffffffafasfsafsaf
Na mnie z pewnych powodów też zwracają uwagę i wszyscy po kilku razach mnie zapamiętują i do tego często zagadują,chociaż z reguły mnie to po prostu wkurwi to jakoś już przywykłem do tego :P No i ja mam przeciwieństwie do Ciebie gorzej bo z wiekiem nie stracę tego czegoś :P A Ty możesz się pocieszyć że wraz z upływem lat będziesz wzbudzała coraz mniejsze zainteresowanie,więc może napawaj się to chwilą bo później możesz za tym tęsknić :P