Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 29 lat samotny od zawsze

w jakim momencie czlowiek powinien zaczac liczyc sie z tym

Polecane posty

Gość facet 29 lat samotny od zawsze

ze prawdopodobnym jest, iz nigdy nie zalozy rodziny? w jakim momencie, albo jakie czynniki musza byc spelnione, zeby taki czlowiek ktoregos dnia pomyslal sobie, ze realnie patrzac po prostu szanse na to, iz zalozy szczesliwa rodzine sa male i w zwiazku z tym moze pora przestac sie oszukiwac i zaczac powaznie liczyc sie z tym, ze ta chwila nigdy nie nastapi? tylko co wtedy? jakies powazne zmiany w zyciu?

Gość super prawiczek
ja już się zaczynam z tym liczyć smutne ,ale prawdziwe skupiam się po prostu na zrealizowaniu siebie na płaszczyźnie zawodowej.

"jakie czynniki musza byc spelnione, zeby taki czlowiek ktoregos dnia pomyslal sobie, ze ..." a może: "jakie czynniki musza byc spelnione, zeby taki czlowiek ktoregos dnia pomyslal "

Gość Mysle ze facet po 45 roku
zycia a kobieta po 30 (w Polsce). Ja mam 32 lata, od 5 jestem sama, zewszad slysze tylko okrzyki zdziwienia, ze nie mam meza, rodziny, dziecka, moi rownolatkowie umawiaja sie z 16-22 latkami, a ja usiluje sie z tym pogodzic :o

Gość niektórzy faceci są tepi
a po co ci rodzina ? szukasz problemów ? dziewczyny rozumiem bo w pewnym momencie instynkty macierzyńskie się odzywają ........

Gość wszystko zalezy od nastawienia
tak ok 35-40lat, ale ci co nie zwiazali sie przed 30 zazwyczaj i tak nie nadaja sie do zwiazkow i sa zwichrowani psychicznie

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
mysle ze juz w wieku nastoletnim niektorzy czuja ze nikt ich nie zechce:o ale tak realnie to jak sie ma 25lat i zero zwiazków na koncie to mozna sie zaczac bać

bez przesady nie kazdy musi załozyc rodzine i miec kogos pozatym większosc samotnych to są ludzie przeciętni lub brzydcy z wyglądu poniewaz obecnie panuje kult urody charakter jest mniej wazny i kazdy chce miec najprzystojniejszego lub piekną osobe więc mozna powiedziec ze wracamy do korzeni

Gość przy takim nastawieniu to
rzeczywiście klapa totalna. Nie ma takiego momentu... Niedawno byłam na ślubie (pierwszym) mojego kolegi z pracy. Skończył 57 lat :)

ja sie powoli przyzwyczajam ze bede samotny cale zycie ale sa chwile ze mnie to totalnie doluje

Gość przy takim nastawieniu to
no nie miał ... Podobno w młodości kochał się w jakiejś tam, ale go olała i miał uraz:)

jak sie do 30 nikogo nie bedzie miec to potem nalezy wszystko olac i zyc tylko dla siebie