Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Córkawszystkichmatek

Nowe życie

Polecane posty

Hej dziewczyny chciałam się poradzić Was w kwestii jak można zacząć nowe życie, tuż po skończonym związku... Potrzebuje jakichś zmian, czegoś co pozwoli zapomnieć i uporządkować myśli ale i też poprawić humor:) Jak macie jakieś sprawdzone sposoby na radzenie sobie w takiej sytuacji to napiszczie:) pozdrawiam serdecznie

Gość luca99
polecam siadanie na szyjce od butelki sam tak robie :)

Gość REAGAN
do luca99 az ci peknie w dupsku

Gość ja22232
Witam ja po skończonym związku delikatnie się upijam nie do utraty świadomości,kąpiel lekkie rozlużnienie,a również scinam włosy u fryzjera,bo przeważnie moi byli każą mi zapuszczać a ja dla nich to robię ale lubię krótkie męskie fryzurki i masaż głowy -jest super-jakaś odmiana kumpele wtedy więdzą że jest po związku i o nic nie pytają,mam spokój przynajmniej z nimi

Gość ja22232
to znaczy z czym???,z włosami czy ze znajomymi ,bo ja z włosami to po ścięciu odcinałam się od byłego

tak - pomysł z włosami genialny.. kiedys, oby nie, go zastosuję.. ja skocze na bungee jakbysmy sie rozstali.. :)

Nie jestem dziewczyną, ale tak poruszyła mnie kwestia "nowego życia", że nie mogłem się powstrzymać od skomentowania. :) Życie jest tylko jedno. Co jedynie możemy dać nowe życie. :) Autorko, Ty jedynie możesz spróbować jeszcze raz. :D 🖐️