Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki tam facet

DZIEWCZYNA I JEJ USMIECH

Polecane posty

iumam taki dylemat,poznałem fajna kobiete z pieknymi długimi włosami,zgrabna i cholernie inteligentna.Tylko jes jedno ale,ona ma uuszczerbiona jedynkę(zab)górna.Fatalnie to wygląda i tak ogólnie zęby w średnim stanie... Jak jej delikatnie tak żeby się nie obrazila zwrócić uwage? pytam kobiet bo wy lepiej mi poradzicie:)

Gość Malina27i
zafunduj jej licówki i po problemie ja też zbieram na nie kase :)

...kurcze, tylko jej nie zwracaj uwagi-może ona dba o zęby, tylko na licówki np. trzeba poczekac (wyleczyć wszytkie zęby,dobrać kolor komputerowo, czasem wybielić pozostałe, itd) ja w wieku nastoletnim nosiłam aparat ortodontyczny, ale przed założeniem musiałam usunąć obie piątki, żeby "zrobić miejsce" na pozostałe zęby;) żeby były prościutkie... z tym, że kiedy zęby zostały wyrwane-musiałam poczekać 4 tygodnie do założenia aparatu (żeby się zagoiły dziąsła)... starałam się nie uśmiechać szeroko, ale na dyskotece po jednym martini śmiałąm się jak szalona, i wtedy najfajniejszy chłopak w szkole powiedział mi, że jestem śliczna laska , ale "bez zębów w tym wieku to wstyd" ... pamiętam jak moje nastoletnie serce cierpiało :D:D:D:D:D:D

Gość ass 2 mouth
Wybij jej zęby, niby że przypadkiem wypłacisz jej strzał w paszczę nogą od stołka. Będzie musiała wprawić nowę i problem z głowy

ale ja pytam jak delikatnie jej otym wspomnieć?może faktycznie nie ma kasy na dentyste ale nie.pomoge jej bez rozmowy.Przeciez nie powiem "chodź do dentysty,zplace za twoje leczenie":O

Gość Malina27i
jakbys mi zwrócił uwage to bym sie speszyła i uciekła:O

Gość abastassia3a
chance- hahahaha:D

Gość melly23
zalezy jak blisko jestescie ze sobą. zacznij delikatnie, skoro nie ma jedynki, to chyba nie myśi, ze nikt tego nie zauważył, bo to widać. zacznij z nią długą rozmowę, takie otwieranie sie i po jakims czasie po prostu zapytaj jak to sie stało, ze nie ma tego zęba. zobacz jak reaguje, czy chce rozmawiać. broń boże nie mów jej, ze ci to wadzi. powiedz, ze i tak jest dla ciebie piękna. w sumie dziewczyna dla własnego dobra powinna cos z tym zrobić.

. do dziś w karcie u dentysty mam komentarz "UZEBIENIE NIEPEŁNE" :( :D

Zamiast na nowego zęba to bym wolała zebyś mi fajną kieckę kupił albo zabrał do kina, zgadnij na jaki film ❤️

Gość tyjrui
kretynie a ty masz równiutkie białe ząbki? mam nadzieje,że jak jej to powiesz to cie kopnie w dooope, bo nie jestes jej warty , pewnisam wygladasz jak burak