Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękne_oczy

PIĘKNE OCZY POSZUKUJĄ CHŁOPAKA, 20-23 LATA

Polecane posty

Gość Weron Weronika
człowieku weź sobie słownik ortograficzny, a potem pisz, wstyd i żal.

Gość ten profesor od prawa nie
dobrze ze oczy masz ladne moze choc to cie uratuje bo ladna i pusta glowa to jeszcze znajdzie amatora ale pusta i brzydka to jest podwojna tragedia albo podwujna jak kto woli :D

Gość Weron Weronika
podwójna kolego

wiem jak sie pisze podwojna to byla ironia.

moze gowno wiem :D a moze takie sprawiasz wrazenie bo przeczytalem tyle wypowiedzi ze wyrobilem sobie zdanie na tej podstawie to nie chodzi o chlopacow.

takich jak ci dwaj najlepiej jest ignorować, im o to chodzi żeby tylko ktoś zwrócił na nich uwage

Gość jagodzianka12
jeśli ktoś nie wie w jaki sposób znaleźć swoją drugą połówkę to polecam kursy uwodzenia, które uczą jak skutecznie kogoś uwieść. Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego i wiem, że zapisanie się na nie było dobrym posunięciem. Widzę w sobie wiele pozytywnych zmian, które ułatwiają mi relacje z mężczyznami. Warto skorzystać www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

To gratuluję spostrzeżeń i wyjdź skoro tak Cię irytuje moja osoba. Nie mam nic przeciwko, żebyś to zrobił/a.

nie widze powodu aby wychodzic z miejsca publicznego. to tobie cos nie odpowiada nie mnie. ja tylko staralem sie pomoc i zwrocic twoja uwage na podobienstwa ktore przeoczylas :P tak to zazwyczaj jest ze zamiast dziekuje czlowiek dostaje opierdol :D

jagodzianka na miłości nie ma schematów, ona sama przychodzi

zgadzam sie ze jestem cudowny :D i polecam sie na przyslosc :D nie ma sensu sie denwerowac masz ladne oczy jakos to bedzie :D

cwierc a nie pol ? zalamalas mnie :D no ale skoro jestem cwierc to pasujemy do siebie jak ulal i juz nie musisz szukac :D

Gość brunet z gdanska
zostaw prosze jakis namiar, email, a odezwe sie ;)

nie ulegam wpływom a z ćwierćinteligenta się śmiałam ;p oczywiście nie twierdzę, że należy on do tej grupy ćwierć....może być inteligentną osobą ale najwidoczniej lubi wprowadzać zamęt lub potrzebuje aby ktoś na niego zwrócił uwagę.

Gość brunet z gdanska
tricolore1987@o2.pl :)

Gość studen1988
Piękne Oczy - ja bym z chęcią Cię poznał, szkoda tylko, że jestem z Zachodniopomorskiego...

Gość piekne_oczy
mam nadzieje, że uznajecie seks na pierwszej randce:P

Gość Gonzo Gonzo
Ja mam 23 lata, 77 kg wysportowany, ładna sylwetka itp, 178 cm. Tylko jest problem bo jestem prawiczkiem, czy to Ci nie przeszkadza?

Gość gość
hej mam 22 lata, 195 cm wzrostu, szczupły, włosy brązowe, bardzo krótkie, mam dwa dyplomy- licencjat z fizjoterapii i inżynier mechanik. pasjonuje sie muzyką i starymi autami. gram na gitarze. lubię podróże. nie palę, pije niewiele uwielbiam koszule i zegarki na rękę. pracuje jako masażysta- rehabilitant, po pracy często biore prywatne zlecenia. mieszkam sam, wynajmuje małe mieszkanie, mam auto i motocykl co więcej? jestem spokojny, miły i bardzo pozytywnie nastawiony do życia, lubię rozmawiać z ludźmi, żartować i śmiać się. najbardziej cenie u ludzi intelekt i poczucie humoru. pozdrawiam Sławek