Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpmeeeeyy

GEODEZJA- CZY MATMA NA KIERUKU GEODEZJA JEST NAPRAWDE TAKA STRASZNA?

Polecane posty

Gość helpmeeeeyy

chodzi mi o politechnike świętokrzyską

Gość hkfhdbfhlasfgjdslgdfgd
ja co prawda studiuje budownictwo na Pol. Śl. prawie pokrewny kierunek a matematyka nie taka straszna, jeśli ktoś ją lubi to jest ok. Całki,macierze i takie tam różne proste rzeczy ;-) Głowa do góry - na pewno sobie poradzisz, jak tylko będziesz wytrwale dążyć do celu.

Gość helpmeeeeyy
dzieki:) tylko ja jestem srednia z matmy, mature próbna podstawowa z tego przedmiotu zdałam na 72%:(

ja miałam nawet niższy wynik. Chyba ok 60% podstawy, kiedy matematyka jeszcze nie była obowiązkowa na maturze. Z tego co wiem teraz nieco poziom się obniżył. :) Myślę,że spokojnie sobie poradzisz. Z drugiej strony :) jak dobrze,że jestem już na 4tym roku. ufff :D

Gość helpmeeeeyy
a wszyscy mówią ,że jest straszna matma tam i fizyka:( dlatego sie boje

a mówią to wszyscy, którzy tam studiowali ? Czy ktoś coś usłyszał od kogoś i pocztą pantoflową doszło to Ciebie,że to takie straszne. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Zdecydowania kobieto! Jak będziesz mówić "Ja nie umiem, ja tego nie potrafię..etc" to nigdy sobie w życiu nie poradzisz! Powodzenia! Idę się uczyć na jutrzejszy, miejmy nadzieję ostatni egzamin w tej sesji :)

Gość helpmeeeeyy
a stusiujesz w jakim trybie? a matma jest tam na pozomie rozszerzonym, tak?

Gość kafeteria.kafeteria.pl
tez bardzo bym chciała na to iść, ale do warszawy, lublina bądź krakowa, ale tak jak ciebie przeraża mnie matma i fiza, matma jakoś ujdzie, ale fizyka to czarna magia, i pewnie z tego zrezygnuję;/ a szkoda bo bardzo mnie to interesuje

Gość helpmeeeeyy
ja tez sie boje, czy porywac sie na politechnika z taka matma:-O z fizyki miałam co prawda 4 na koniec, ale czuje strach

to ja maaam 2 więc się nawet nie porywam

zapomniałam jeszcze Wam coś powiedzieć :) Na 1sem było na 65 osób.. Teraz jestem na 7 sem i ... jest nas 14 .. ;/ A z matematyki odpadła chyba tylko jedna osoba. Studiuję zaocznie, bo nie miałam możliwości iść dzienne. Pracuje jako konstruktor. Jest ok

a jak jest z tą fizyką?

yy z fizyki nie umiem nic. Koleś chyba sam nie wiedział o czym mówi. Miał swój świat.. Dziwak taki. Dał nam po 3 ale trzeba było wytrwale do niego chodzić na kilka terminów :)

Gość hejdoradzciemi
a mozesz powiedziec jak wyglada tam matma i fizyka? np. fizyka- duuzo trudnych zadań? a matma- bardzo ciezka? ja mam 3 z matmy, mature podst napisalam na 50%, dalabym rade?

Gość mizunekobaka
Maturę podstawową zdałaś na 72% i chcesz iść na politechnikę? Kpisz czy o drogę pytasz? Żeby nie było - z samymi przedmiotami matematycznymi (matematyka jest więcej niż jedna) może sobie poradzisz, ale musisz być przygotowana na to, że na każdym przedmiocie poza "odchamiaczami" będziesz mieć z matmą do czynienia. Z fizyką też. Więc zastanowiłabym się kilka razy na twoim miejscu.

Gość helpmeeeeyy
mizunekobaka--- o drogę pytam:)

Gość mizunekobaka
Więc próbuj. Wszystkiego można się nauczyć, jeśli bardzo, bardzo się chce. Ale nie ma lekko. To mówiłam ja - absolwentka PŚk :).

Gość helpmeeeeyy
mizunekobaka- ooooo:) więc powiedz, jak myślisz utrzymałabym się? a zarzadzani i inżynieria produkcji lub ekonomia?

mizunekobaka - na jakim kierunku? Z czego pisałaś pracę dyplmową. Poproszę o temat :)

Gość mizunekobaka
helpmeeeeyy -> nie wiem, czy być się utrzymała, bo Cię nie znam, u mnie nie wszyscy byli "orłami", ale w większości dawali jakoś radę, powiem tylko jeszcze, że na wydział gier i zabaw (inż. produkcji) szkoda czasu, już lepiej ta geodezja hkfhdbfhlasfgjdslgdfgd -> skończyłam budownictwo i pozwolisz, że szczegóły nt. mojej magisterki zachowam dla siebie.

a szkoda - bo jestem teraz na etapie wybrania promotora i tematu pracy. I zastanawiam się nad żelbetem.. Myślałam,że coś poradzisz, podpowiesz.. ale ok, rozumiem :)

Gość helpmeeeeyy
a jakie kierrunki bys polecała dla mnie? ostatnio polubiłam matmę , nadrabiam... Co bys mi doradziła odnosnie studiów:)