Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiJedenZinternetu

Jak to jest...

Polecane posty

Gość TakiJedenZinternetu

z tym płaceniem na spotkaniach, czy dziewczyna powinna płacić za siebie czy to jednak facet powinien sponsorować, bo już nie wiem jak odbierać zachowanie tej panny. Poznałem na czacie pewną dziewczynę z tego samego miasta , spotkaliśmy się jak dotąd 3 razy i za każdym razem nawet nie zaproponowała że zapłaci za siebie, zawsze podczas tych spotkań mówi że ona musi bardzo oszczędzać bo ma kredyt do spłacenia ale co najfajniejsze dzisiaj pojechała na wycieczkę samochodem gdzieś z kolezankami więc są to jakieś koszty, ostatnio też chwaliła mi się w smsach ze wydała sporo pieniedzy na ubrania . Już sam nie wiem może ja się czepiam? ale czy nie powinno być tak że powinna chociaż zaproponować że zapłaci za siebie, albo system raz ja raz ty?

Gość a coooooooooo
a co zalujesz jej za bilet do kina czy kawe? :o

Jak ja szłam gdzieś z kimś zawsze szykowałam się na płacenie - choć nigdy mi nie pozwalano, jak nie miałam kasy to mówiłam "sorry nie idę bo nie mam za co" no to jak padało "ja stawiam" no to już logiczne że się nie wychylałam a zapraszający wiedział na czym stoi. Widocznie dziewczyna szuka kogoś kto ją będzie zapraszał i stawiał, więc albo chcesz z nią wychodzić i stawiać albo nigdzie jej nie zabieraj a jak spyta czy coś się stało to powiedz że nie jesteś przy forsie teraz

Gość ja uwazam
ja uwazam, ze dzentelmen placi za kobiete. koniec kropka. juz nie przesadzajmy, ze wydatek rzędu 20zł to jakieś bajonskie sumy i faceta na to nie stac. to facet zdobywa kobiete, on ja zaprasza na randki i on placi. tak powinno byc. dzielenie pol na pol to dopiero jak sie juz jest razem.