Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaguar1990

Kobiety ktore usunely ciaze...

Polecane posty

... sa morderczyniami :) ale coz to Bog bedzie je osadzal, je, ich partnerow i ich rodziny i wszystkich osobnikow ktorzy zmusili matke do tak strasznego czynu.

Noz sie w kieszeni otwiera jak slyszy sie ze 17latka nie jest gotowa do macierzynstwa? A do seksu byla gotowa, jak tak to niech poniesie konsekwencje swojego czynu. Ja bym sie takiej kobiety brzydzil :)

Gość podszyw offermy
spadaj trollu 🖐️ takie prowo bylo tutaj niezliczoną ilosc razy ....to juz jest nudne ,postaraj sie nastepnym razem ::D:D 0/10

Czekam na wszystkie feministki i mezczyzn ktorzy zmusili kiedys swoja partnerke do usuniecia ciazy......??? Licze na to ze zaraz sie ktos odezwie!:D

Ci mężczyźni poszli na piwo a feministki na męski streaptease

To bardzo zle, piwo jest alkoholem a porzadny mezczyzna posiadajacy rodzine idzie do pracy a porzadna kobieta nie zajmuje sie meskimi penisami tylko obraca co najwyzej penisa swojego meza.

Gość wez nie chrzań
usunełam ciążę bo okazalo się, że dziecko miało poważną wadę, i co? tez pójdę do piekła?

Gość volga_jasnowidzaaa
mój ex rzucił mnei własnie dla laski która owoą ciąze usunęła...jeszcze pamietam jak go pytałam czy cos z ja z nim łaczy..mówił..nie co ty ona ma faceta ..usunęła ciąże:O no to zycze im powodzenia

Gość Mój ex będzie się smażył
w piekle za to, że mnie namawiał do aborcji. Wręcz zagroził mi, że albo on albo fasola :O

To bardzo zle zrobilas? I co z tego ze dziecko bylo chore, ja nie mowie ze pojdziesz do pieklo bo o tym nie ja decyduje ale kara ze nie chcialas wypelnic obowiazku sie za to czeka.

oczywiście, że dziecko :)

Gość wez nie chrzań
znaczy się, że lepiej byłoby aby to dziecko przyszło na świat i męczyło się samo ze sobą przez całe zycie bo nie mogłoby normalnie funkcjonować i być akceptowane przez rówieśników?

To dobrze!!! ale teraz powinnas zazadac alimentow od dawcy spermy i sama sie zajmowac dzieckiem. Oczywiscie nie wymagaj by ktos z rodziny Ci pomagal bo jesli dziecko wychowuja dziadkowie to rowniez maja grzech :)

ja powiem tylko jedno nikt nie wiem w jakim sie jest stresie ito ja tez kiedys potepialam te dziewczyny itp ale jak sie jest w takiej sytulacji bez wyjscia to popieram bo co ma dziecko ciperpiec byc wychowywane w pijackiej rodzinie albo w domu dziecka gdzie skonczy sie na ulicy to jest prawo wyboru

Gość wez nie chrzań
dobrze jaguarze porozmawiamy kiedy sam bedziesz miał na głowie upośledzone dziecko, chcesz się męczyć i zeby ono się męczyło - twoj wybór ale nie każ innym żyć wg własnego schematu bo wykazujesz sie w ten sposob niesmacznym ograniczeniem

:D przecież ja od kilku lat wychowuję bez niczyjej pomocy :classic_cool: bo historia ta wydarzyła się kilka lat temu :)

i nikt mnie nie przekona ze sa one zle bo kazdy ma prawo wyboru zozumiem to jak usuniecie ciazy jest do 8 tyg ciazy ale po 8 tyg to juz jestem na nie

Gość cream jest fajny
sądczac po nicku ma 20,21 lat ,jak wiekszosc facetów na kafe jest prawiczkiem... i gowno wie o zyciu... 🖐️

To trzeba wziac sie w garsc i znalezc temu dziecku rodzine, bys moze Ci ludzie nawet zaplaca za tego bobaska ... dzieki czemu ta matka bedzie mogla spokojnie zyc. To dobrze ze nikt nie pomaga Ci w wychowaniu dziecka, tak jak byc powinno.... Ja nie bede mial dzieci bo po prostu nie mam z kim, po drugie - nawet tego nie chce a po trzecie duzo sie modle wiec mnie taka kara jak chore dziecko nigdy nie spotka.

Gość wez nie chrzań
hehe duzo sie modlisz powiadasz? a moze bozia zesle ci dwojke uposledzonych blizniakow zeby przetestowac twoja wiare? niczym hioba, masz strasznie zawężony światopogląd, nie wszyscy ludzie mają takie same predyspozycje, układ nerwowy, warunki ekonomiczne, a w życiu nie da się wszystkiego zaplanować według włąsnego widzi mi się

Gość jaguar wiesz
tak patrze co piszesz i mam wrazenie ,ze jesteś Służebnicą Janią.

a teraz do zalozyciela tematu kazdy z nas zabija dziecko uzywajac np prezerwatyw zabijamy plemniki a plemnikow jest dziecko tak samo z tabletkami zabijamy je wiec kazdy z nas zabija

Sa domy opieki dla chorych dzieci, zawsze moglas po urodzeniu tam oddac swojego dzieciaczka i byloby po sprawie :)

Gość volga_jasnowidzaaa
a po trzecie duzo sie modle wiec mnie taka kara jak chore dziecko nigdy nie spotka. chyba cie pogieło człowieku:O a ci to do rzeczy..mało boznych ma chore dzieci:O

Gość wez nie chrzań
czarnulka, dostajesz ode mnie 5 z plusem za intelekt :)

Nie będziesz miał dzieci bo dobry Bóg nie dopuści żebyś się kiedykolwiek rozmnożył. Co za idiotyzm z tym, że nikt nie może pomagać przy dziecku. Ogarnij się