Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream jest fajny

Piękni ludzie nigdy nie są samotni !!!! Jesli zoabczy kogos takiego na sympatii

Polecane posty

Gość cream jest fajny

to uciekajcie bo pewnie to nie jego/jej konto albo ma powazne problemy z psychiką ...Cream ładne to napisał wklejam: - piękne kobiety zawsze mają branie - piękne kobiety zawsze znajdą se kogos - piękne kobiety mają zawsze udane zycie towarzyskie - piękne kobiety zawsze sobie kogos na seks znajdą - piękne kobiety zazwyczaj mają wielu facetów bo skoro są piękne to mogą przebierac więc gadanie o tym ze są samotnie jest załosne to samo dotyczy facetów

a co z pięknymi, które nie chcą być traktowane jak worek na spermę? i jeśli piękna nie chce być z kimś, kto ma w dupie jej osobowość bo ważniejszy dla niego jest jej zgrabny tyłek?

dilanda.. ..takie cos wam nie przeszkadza ale inaczej tutaj napiszecie 🖐️

Gość oszolomom religijnym
zaden facet nie okazuje ze ona ma byc jak to okresliles lub okreslilas workiem na sperme a przecietna piekna nie jest jasnowidzka. reasumujac tekst autora lub autorki tematu jest trafny bo jeden na kikudziesieciu adoratorow na pewno by ja "zbajerowal".

Gość wb3ab
Piękna albo będzie workiem na sperme albo będzie samotna. Wspaniały książę, o którym marzy, raczej do wiernych nie będzie należeć, bo może mieć wiele pięknych kobiet. :)

ale pocieszajcie sie dalej piekne i samotne 🖐️

Gość cream jest fajny
ja to sprawdzilam...wlasnie na sympatii...konta super przystojniaków jak z okładek okazywaly się fałszywe ,zerznięte zdjecia modeli albo facetow z amerykańskiego myspace'a A reszta była niezbyt normalna, nie potrafili napisac poprawnie jednego zdania ,a rozmowa na zywo ? Tylko zeby zbajerować i zaliczyć ... Z kobietami jest podobnie , nie uwierze ze ślicznotka ( tak jak w topiku jestem ładna ale samotna) jest sama, nie ma znajomych ... Zawsze znajdzie się kandydat ,pelno adoratorów ,a jesli ktos taki ma konta na portalach randkowych to znaczy ,ze chce sie dowartosciowac albo ma nie pokolei pod kopuła :O sory ale taka jest prawda

Gość cream jest fajny
robie laske cream-owi

Gość cream jest fajny
''Wspaniały książę, o którym marzy, raczej do wiernych nie będzie należeć, bo może mieć wiele pięknych kobiet.'' dokładnie !!

ja kiedyś miałem profil na serwisie randkowym strata czasu. Ludzie tam kłamią jak najęci.

Gość cream jest fajny
gdy chce mi sie seksu, robię to z modelem z okładki magazynu

z jednym sie nie zgodze wiernosc nie zalezy od urody. co najwyzej liczba pokus :D

te co przebierają to do czasu. Stuknie 30 na karku to łapią prawie pierwszego lepszego który się nimi zainteresuje.

Gość cream jest fajny
tak tak produkuj się podszywie :) i tak by taki na mnie nie spojrzał :P

Gość cream jest fajny
chcę ale nie moze :D

cream jest fajny ile masz lat? sama atrakcyjność zewnętrza to trochę mało to wystarczy dla płytki i pustych dziewczyn.

Gość q3td
Hehehe. Niech cierpią.

Gość cream jest fajny
21

Gość cream jest fajny
tak :P

Gość Ciekaffski
Puknął cię?

Gość cream jest fajny
ale gdy rano zrobilo sie jasno to uciekl :D

Gość Weron Weronika
Ja się z tym nie zgadzam, najważniejsza jest osobowość i dobra gadka: Sztuka perswazji: http://chomikuj.pl/?page=343561

Gość cream jest fajny
podszywie czyzbys byla kobietą z podobnym doswiadczeniem ?:D

taa gadka najwazniejsza . najwazniejsze to sie spodobac z wyglądu jak to sie mówi : przystojny facet patrzy na kobiete a brzydal sie glapi gatka nie ma znaczenia

można mieć gadkę ale ważny wygląd. Jak ktoś brzydki to gadka nic nie da bo dziewczyna nie będzie zainteresowana rozwinięciem znajomości.

Gość dupa bladdaa
cream w drugim wątku pisales ,ze faceci mają mniejsze wymagania...nieprawda... ja w pewnym klubie dosiadłam sie do pewnego chłopaka, nie liczylam na nic tylko rozmowe, bo straaasznie mi sie podobal ... nie jestem paszczakiem a uslyszalam fajy tekst : 'nie gadam z pannami z takim ryjem w ciuchach z bazaru'' buhahaha:D dobrze,ze bylam po alkoholu inaczej bym sie tam rozpłakala:D

ja tam nigdy chamski nie byłem względem kobiet. Takich tekstów nigdy nie sypałem.