Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cream jest fajny

Piękni ludzie nigdy nie są samotni !!!! Jesli zoabczy kogos takiego na sympatii

Polecane posty

trochę już widziałem. Jak chcesz to wyślij mi zdjęcie na maila.

Gość Taki tam koleś
"facet był żonaty..." To już na pewno nie był brzydki skoro jakaś za niego wyszła. Pewnie był po prostu przeciętny... albo bogaty.

Taki tam koleś "facet był żonaty..." To już na pewno nie był brzydki skoro jakaś za niego wyszła. Pewnie był po prostu przeciętny... albo bogaty. a ty widziałeś jego zonę? moim zdaniem się pobrali bo nikt by ich nie zechciał żona to może ze 150 cm maksymalnie ma a on ponad 192 i wszyscy komentowali, ze w życiu bardziej niedobranej pary nie widzieli

Gość Taki tam koleś
Ale przecież kobiety uwielbiają wysokich. :)

nie wszystkie naciągasz sprawę, tak w ogóle i nie wiem po co za wszelka cenę chcesz udowodnić, ze wszystkie są puste, materialistki jeśli się z tym poczujesz lepiej, to żyj w takim złudnym przekonaniu

Gość Taki tam koleś
"za wszelka cenę chcesz udowodnić, ze wszystkie są puste, materialistki" A gdzie tak napisałem? To zupełnie naturalne (ani złe, ani dobre), że kobiety nie interesują się brzydkimi facetami. Takie jest życie, natury się nie oszuka. Walczę jedynie z zakłamaniem, bo często kobiety fałszywie twierdzą, że wygląd faceta nie jest zbyt istotny.

no istnieje takie zakłamanie, ale niektóre mówią to szczerze, a wy za wszelka cenę zaprzeczacie

Gość Taki tam koleś
Czasem mowią szczerze, ale w sensie "może być piękny albo przeciętny". Dla brzydkiego miejsca nie ma. Brzydki w najlepszym (dla niej, oczywiście) przypadku może jedynie zostać jej przyjacielem.

Gość GOŚĆ

Mali faceci i lysiejacy tragedia