Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda laska

Pomysł na prezent dla świeżo upieczonej mamy i jej córeczki

Polecane posty

Gość inesines666
Cześć. Pomysłu Ci nie dostarczę..ale jeśli zajrzysz do Magdalenki w Bochni (galeria) to tamtejsza obsługa na pewno Ci coś doradzi. Uwielbiam tam jeździć, bo jest bardzo duży wybór i rzeczy tańsze niż w dużych miastach.

świeżej mamie na opak nic mamusiowego, tylko coś ekstra kobiecego.. może tusz do rzęs, może szminkę? perfum to nie, bo nie wiadomo jak dziecko zareaguje ale balsam, płyn do kąpieli.. cokolwiek co pozwoli jej poczuć się kobietą.. z doświadczenia wiem że mimo radości z urodzenia dziecka cieszyły mnie prezenty takie tylko dla mnie bardziej niż kapa chroniąca przed ulewaniem się hehe..

Gość BeataFryś
A ja bym powiedziała, że świeżo upieczona mama potrzebuje praktycznych rzeczy które pomogą jej w codziennych obowiązkach. Oczywiście jak każda kobieta zwracam też uwagę na wygląd, dlatego wpadłam na pomysł żeby swojej przyjaciółce podarować najnowszy wzór zaprojektowany z Kasią Zielińską torby dla mamy z La Millou. Widziałam taki śliczny wzór w kinderland24, z chęcia sama dostałabym taki prezent!

Gość zARek02
A polecacie coś e-sklep z spersonalizowanym prezentem?