Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam na moj temat

Cesarka na zyczenie- ktoras miala? Podzielcie sie informacjami

Polecane posty

Chcialam sie zapytac jak to formalnie zalatwialyscie. Czyli w jakim szpitalu (panstwowy, prywatny), ile to kosztowalo? I jesli szpital panstwowy to z kim sie dogadywalyscie?

Gość cc miałam
tak ja na zyczenie- w eskulap w bb. koszt ok 700zł plus hotel i paliwo.Wprywantych od 7 do 13 tys, przerabiałm ten temat:) mozesz cudowac ale ciezko bedzie, pod stołem jak na ok lekarza trafisz ok 4tys w warszawie .Mozesz cała ciaza do psyhologa chodzic i tez moze dac ci skierowanie na cc.

nie chce sie bawic w chodzenie po psychologach. Do Bielska raczej nie bede jechac. Myslalam wlasnie o Warszawie.

Gość Justa3c
ja chodziłam prywatnie w ciązy na wizyty co miesiąc i zwyczajnie mu powiedziałam ze chcialabym miec cc i zeby to on mi robił i się zgodził i jeszcze pecjalnie przyjechał bo nie mial wtedy dyżuru

Gość 77777777988888888
ja zrobiłam cesarkę za drugim razem gdy byłam w ciąży i niczego bardziej nie żałuję. Miałam powikłania po znieczuleniu, wymioty, słaniałam się na nogach, wystąpił paraliż lewej strony ciała a po porodzie po pierwszej ciąży od pierwszych chwil mogłam zajmować się dzieckiem a po cc za drugim razem makabra!!!!!!!! Ból nie do opisania!!!!! Nie mogłam nic sama zrobić nawet karmienia dziecka urastało do rangi ekstremalnych działań. Nie polecam i żałuję nie tyle co kasy co tego bólu.

Gość wynaturzonass
do bb nie masz ochoty jechac, psyholog to tez problem, klinika damian 13tysiecy pasuje??

Gość wynaturzonass
jaa zleciały sie najmadrzejsze! aitorka prosi o namiary a nie o wrazenia.

Gość Justa3c
ja natomiast jestem bardzo zadowolona, nic mnie nie bolalo ani w trakcie ani po. We wtorek wyszłam ze szpitala a w czwartek pojechałam do szkoły 120 km, Naprawdę czułam sie swietnie

Gość wynaturzonass
ludzie nikogo nie obchodzi wasze samopoczucie po cc!tylko namiary

a ktos mial cesarke w damianie? Chodzi mi o opinie tez. Oczywiscie suma nie jest mala dlatego tez pytalam czy ktos moze mial gdzie indziej robiona.

co do zlego samopoczucia po to mnie nie interesuje, bo temat nie dotyczy tego czy mam sie zdecydowac, bo sie juz zdecydowalam