Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaaaaa

masturbacja

Polecane posty

hej :d mam pytanie. czym rozni się masturbacj POCHWY, OD MASTURBACJI WZGÓRKA ŁONOWEGO ? I CZY WWOGÓLE JEST TAKIE COŚ? I CZY MAJĄC, OKOŁO 16 LAT, MOGE SIĘ MASTURBOWAĆ, BEZ ŻADNYCH OBAW ? takie dziwne pytanie, ale wole sie zapytac. dopiero co zaczęłam miesiaczkować i moje xykle sa bardzo nieregularne ( w ciagu kiedy misesiaczke mam juz od 7 miesiecy, mialam ja tylko 3 razy, i raz palmienia, w duzych ilosciach, przez tydzien)) wiec nie hcce zeby cos mi sie stało. nigdy nie wspolzyłam. i co powiecie, na to masturbacje ?

Gość cotokurdejest
obawiam sie ze w ten soposob mozesz zajsc w ciaze:(

Gość dotusia
Różnią się miejscem, w którym robisz sobie dobrze :) Mając 16 lat możesz się onanizować, to zależy od ciebie, czy jesteś podniecona, czy masturbacja sprawia ci przyjemność. Od masturbacji normalnie nic złego stać się nie może, chyba że się onanizujesz w monstrualnych ilościach i zaniedbujesz się w życiu. Jeżeli zależy ci na dziewictwie, to uważaj, wkładając sobie coś w cipkę, bo możesz przerwać błonkę. Onanizując się, nie zajdziesz w ciążę - chyba, że włożysz sobie do cipki przedmiot świeżo umazany spermą ;)

Gość amelkaa13
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl