Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćma cme goni

Stosunek przerwyany -Ile razy Wam się UDAŁO???

Polecane posty

Gość ćma cme goni

Witam tak jak w temacie jestem ciekawa ile razy Wam się udało nie zajśc w ciąże stosując stosunek przerywany....

Gość ja stouje to
juz 4 rok i jak narazie wzystko OK :) Potem zazlam w ciaze ale byla planowana a teraz znow kochamy sie przy stosunku przerywanym i spoko :)

Gość madry tatooooo
moja mama stosowała przez całe życie i jestem tylko ja, ale do tego trzeba mądrego faceta, który umie sie kontrolować, a nie, że jakoś tam będzie. Przez własnie taki stosunek jest dużo niby tzw. wpadek

Gość hej hejo jeh
3 lata i 0 wpadek

Gość miut
Jak do tej pory prawie 2 lata.

Gość animagina
5 lat bez wpadki, gdy zaplanowaliśmy dziecko zaszłam w 2 cyklu.

Gość to ja was przebiję
10 lat i nic aż się zastanawialiśmy czy z nami wszystko ok jak się zdecydowaliśmy na dziecko to zaszłam za pierwszym razem :-D

Gość pudernica ze szczecina
Z 8 lat albo lepiej. Zero wpadki. ale sa dwa warunki - doswiadczony facet i bardzo dobrze wyregulowany organizm. :)

Gość można długo i bezpiecznie
ale do tego potrzebny jest mężczyzna o dużej wiedzy na ten temat i kontrolujący się oraz potrzebna kobieta o regularnym cyklu menstruacyjnym, gdzie łatwo obliczyć okres płodny powiększony o dwa dwudniowe okresy bezpieczeństwa ( np. 2+ 4+2 dni)...te dni to czas zakazany czyli brak seksu w te dni...no ostatecznie można w tych dwudniowych okresach zastosować ostrożnie prezerwatywę ale także ze stosunkiem przerywanym, ogólnie wszystkie dni bliskie okresu płodnego muszą mieć stosunek przerywany a w dni płodne pełny celibat

Gość 7 lat:)
i 0 wpadki:)

Gość WIESZ CO//
12lat:) udawało sie, wyjazdw gory i jestem w ciazy:) połowa ludzi na swiecie jest z tej metody:)

Gość 10 lat w tym dwoje zaplanowany
ch dzieci:)

Gość puci puci
3 lata i 0 wpadki nawet nigdy nie podejrzewalam A jak zdecydowalismy sie na dziecko to za pierwszym strzalem To samo moje 2 soistry Ale to chyba zalezy od faceta i trzeba sie liczyc z wpadka Chociaz osobiscie nie slyszalam o kims kto by wpadl przez stosunek przerywany

Gość puci puci
acha i nigdy nie obliczalam dni plodnych Tylko jak postanowilam zajsc w ciaze

Gość to dla mądrych facetow
taki stosunek jest dobry dla mądrych facetów, a nie, ze jak wsadzi to zapomina o świecie, liczy sie tylko jego dobro, aby sobie ulzyć

Gość to ja was przebiję
ja też nigdy nie liczyłam płodnych ani gdy nie chciałam ciąży ani gdy chciałam a moja ginekolog jak się jej "pochwaliłam" metądą antykoncepcji spytała czy dajemy radę psychicznie he he

Gość adinnaaaa
faktycznie przy takiej metodzie najgorsze sa dni kilka dni przed miesiaczka. nawet jak kilka lat to sie udaje i tak zawsze sa mysli, ze moze tym razem jednak cos nie poszlo tak jak trzeba

Gość matka polkka
to nie metoda jeszcze raz powtorzmy! b zaraz jaks malolata pozyta i bedzie to praktykowac, jest tyle srodkow ze mze na cos cywilizowaneg stosowac.

Gość a my mamy jedno
dziecko z takich zabaw, ale jak by bylo to trudno, potem 1,5 roku i chcielismy drugie zaszlkam w 7 cyklu, teraz jedziemy juz tak prawie 1,5 roku. Jak bedzie to bedzie:D

Gość a my mamy jedno
Dodam jeszcze, ze nie jestem malolata i stac mnie na dziecko.

Gość myślę ,że oki
6 lat z przerwą na córeczkę :)

Gość Hmm tak się zastanawiam...
jakies 6, 7 lat bez wpadki, potem dwa razy zaszalalam "do konca" i od razu sie udalo, jest synek.

6 lat:):):):) Jednak po urodzeniu coreczki (planowanej:):):)) Biore tabletki, a i tobie radze zebys sie na nie zdecydowała, jesli nie planujecie dzieci;)

Gość tralalalatralala
to nie jest "metoda" dla mądrych facetów, tylko dla facetów, którzy po kilku latach psychicznie się wykończą...;) Uwielkbiam sex i nie wyobrażam sobie, żeby mąż wyszedł ze mnie przed końcem, bo wtedy zwykle razem dochodzimy... jak miałabym dojść jeśli przed orgazmem nagle by ze mnie wyskoczył? Chyba że wy orgazmów nie macie...? Jest tyle metod, aby sex był przyjemnością do końca... aż mnie dziwi, że tyle osób w XXI w. o tym nie wie...

Gość Kenneth Cole
tralalala popieram Cie w 100% Ja pierniczę, ja sobie nie wyobrażam! żeby facet na czas swojego orgazmu wyszedł ze mnie! to takie przyjemne przeciez czuc go w środku do końca! no i wspólne orgazmy... rewelacja!

Gość watpliwe bardzo
ogolnie to 4 lata i nie zaszlam nawet przez 2 lata wyliczajac sobie swoje dni plodne i w nie byl przerywany a w pozostale dni do konca nie zaszlam a w ciaze zaszlam za 1 razem w dni wyliczone plodne 3 dni przed owulacja i tak oczekuje dziewczynke ;)

Gość anke00009
pierwszy stosunek przerywany i odrazu wpadka :)