Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zółta łódź podwodna

co z tym seksem po 30

Polecane posty

Gość zółta łódź podwodna

Hej jestem 36 latką po związku który się skończył 3 lata temu, wazny to był związek ale się skończył jakoś sobie z tym poradziłam..ale co dalej...po 2 latach zaczełam po prostu odczuwać ochote na seks!! miałam świetny seks w przeszłości z moim byłym partneem, zawsze było duzo i cudnie i dopasowani bylismy idealnie pod tym wzgledem, ale po 2 latach po prostu chciala seksu, zaczelam szukać w necie jakiegos partnera do zycia i seksu, znalazłam, ale seks okazał sie klapą, fecet tez klapa, ani do zycia ani do seksu nie nadawal się, zeralam z nim i minal kolejny rok a mnie normalnie rozsadza od srodka z braku seksu. Nie potrafie umawaic się tylko na seks, potrzebuje bliskości, przyjaźni, wspólnego tematu, z drugiej strony wiem że mam małe szanse na spotkanie kogos takiego, ale seksu mi sie tak chce jak nigdy, po prostu nie wiem co z robić z jednej strony zwierzęca chcęć seksu z drugiej...nie będzie dobrego seksu bez bliskości a tego już nie mam siły szukać i narażac się na porażki, jak sobie radzą 30 parolatki bez faceta z chcęcią na seks i z obawa przed związkiem

Gość Ona po 30
Zaprzegaja młodego ogiera i jazda.