Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym zeby

chcialabym zeby sie dowiedziala

Polecane posty

Gość ghytgrfeds
Jesteś zaślepiona bo chcesz się mścić na bogu ducha winnej kobiecie za to że facet okazał się skurwielem. Nie chcesz tego powiedzieć dla jej dobra,ty chcesz żeby ona też cierpiała :o To jest właśnie zaślepienie. Swoją drogą bardzo ciekawe że przez 2 lata nie poznałaś jego rodziny, nie przyszło Ci do głowy że po takim czasie człowiek już zna znajomych i rodzinę swojego partnera. Nie wiem,mi się to wszystko zdaje naciągane i śmierdzi prowokacją.

Gość popieram, na piątkowie
co za głupia autorka.. oparła się na plotkach kogoś- tam i nawet nie chce dojśc czy to prawda czy kłamstwo POKI CO MASZ SŁOWO KOCHASIA PRZECIWKO SŁOWU JEGO KUMPLA To miłe, że bardziej ufasz kumplowi niz kochasiowi ( bez żadnego sprawdzania, jak kochaś mówi że to nie prawda...) Może od razu związ się z tym kumplem?

Gość chcialabym zeby
o czym ty wogole mowisz; masz racje poniekad jestem zla wsicekla i co tylko,ale nie do konca tak jest ze chce tylko dlatego bo sama cierpie.chce zenby wiedziala jakiego ma faceta pod dachem,z kim sie zwiazala,pewnie nie wiesz co czuje ta druga obys nigdy nie wiedziala.

Gość chcialabym zeby
nie pisze o wszytskim co sie wydarzylo ale to nie byla rozmowa z jedna osoba.znajomych owszem mieslismy wspolnych ale tu gdzie ja mieszkam bo on wiecej czasu spedza tu a nie wmiejscu zamieszkania.

Gość chcialabym zeby
t niby ja mam teraz usunac sie w kat i nic nie mowic ...to nie jest zemsta na niej bo za co tylko na nim ze bylysmy dwie

Gość współczuję, bardzo. Ten facet
no ale przyznał sie do małżeństwa z inną czy nie? jak spędziliście święta, jego urlop, jego urodziny? skąd ta pewność, że to on kłamie?

Gość o czym ty mowisz w ogole
A co to ma do rzeczy, że nie wiem, co czuje ta druga? To, że facet Cię zranił nie usprawiedliwia Twojej złości i chęci odegrania się na tamtej. Bo tak właśnie chcesz zrobić - odegrać się.

Gość chcialabym zeby
urlop byl tylko tygodnowy .w swieta pracowal jest plicjantem ,kolejny policjant ze zdrada w tle.na 100% pewnosci nie mam ze jest zonaty.dlatego ze on nie powiedzial mi tego .podczas rozmowy przez tel kiedy powiedzialm mu ze wiem o wsz6tskim i nie chce juz go wiecej widziec powiedzial ze tez juz nie chce sie ze mna spotykac.wiec wszystko mowi samo za siebie.pozniej dzowinil ale nie odbieralam

Gość ja pierdoleeeeee78
ludzie on zdradzal zone z nia, ona sie dowiedziala, on znajdzie inna!!!!!! chcielibyscie cale zycie byc oszykiwanym?? napewno nie! Biedna musi wiedziec :O:O:O ja bym tak tego nie zostawila... nie z zazdrosci ale ona ma do tego prawo! a te laski co tu pisza ze ona nie powinna wiedziec to na innych tematach udzielaja sie ze nie chcialyby byc zdradzane.ZAL.PL :O:O:O

Gość sferwf
powiedz, ja bym chciała wiedziec. ta świnia co ci to zrobiła nie zasługuje na miłość tamtej kobiety. ani na twoją. cierpiałąś przez niego. otwórz oczy i tamtej dziewczynie i ponienawidzcie go sobie razem :P

Gość współczuję, bardzo. Ten facet
tylko zanim jej cokolwiek powiesz zbierz dowody na to, że mówisz prawdę. Wiadomo, że facet będzie szedł w zaparte.

Gość powiedz jej o tym palancie
co wyprawia:o

Gość ojjjjjjjjjjjj
uwazam ze powinna sie dowiedziec .ty masz poniekad problem z glowy ona powinna podjac dezyczje albo rozwod albo wybaczenie.ja bym nie wybaczyla.wspolczuje wam obydwu i jej i tobie