Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina49-50

Syn mojej siostry udaje pana a w glebi duszy to dziad! Jeszcze mam brata idiote!

Polecane posty

Gość katarina49-50

Moja siostra w wieku 22 lat zwiazala sie z alkoholikiem a pozniej bez pomocy nikogo z rodziny zostala sama, kompletnie sama z malym dzieckiem. Teraz chlopak ukonczyl studia, kursy, nawiazal kila znajomosci ktore ulatwily mu zycie i co? i ma w dupie rodzine, a jak mu sie zle powodzilo to probowal sie w kupic w laski moich dzieci - moich dwoch corek i syna, w laski dzieci mojego brata(swojego kuzyna i kuzynki) ale wszyscy kuzyni, wujkowie i ciotki go olewali. Moze jeszcze brat ktory nie ma swojej rodziny i jest sklocony z rodzicami pomagal siostrze. Ale ja i brat mamy wlasne rodziny, odsunelismy sie od siostry bo chcielismy tylko bezpieczenstwa i dobra swoich dzieci. Jestem wkurzona bo moj brat wyladowal na wozku inwalidzkim, siostrzeniec przychodzi do niego, pomaga mu, wkupil sie w jego laski tak jak tylko mogl i z tego co wiem moj je.bniety braciszek przepisal wszystko na tego chlopaka, moich rodzicow rowniez to zirytowalo bo on ma innych siostrzencow, bratankow ktorym moglby pomoc.

Gość werghjthuyuyuu
NIE ŁADNIE TAK MALOWAĆ " RODZINY I WCALE TEGO NIKT NIE POWINIEN CZYTAC PAA

Gość katarina49-50
Ferie? A skąd wiesz że jestem nauczycielką? bo uczę w szkole ale to nie ma nic wspólnego z tematem. Jestem wściekła że takiemu dziadowi się udało, co całe życie był ten najgorszy w rodzinie, a teraz wyżej sra niż dupe ma, rodzinie nie chce pomóc ale jak nie miał nic to wtedy pamiętał o tym że ma rodzinę i na siłe mimo że nikt go nie chciał się pchał.

Gość katarina49-50
Blad, ucze w szkole religii. Ale to nie ma nic wspolnego z tematem, jestem zirytowana ze byle komu cos sie udalo, czlowiekowi w ktorego nikt nie wierzyl. Ale w rzeczywistosci pewnie jest taki sam jak jego ojciec, geny dadza w koncu o sobie znac.

no to zostaje ci tylko modlitwa w intencji brata idioty i syna siostry dziada :)

że mu się udało? Zazdrościsz? Mówisz, że religii? Albo to prowo, albo idealnym przykładem katoliczki-hipokrytki jesteś

Gość katarina49-50
Z tego chlopaka napewno jest dobry dran bo ma 50% genow po swoim tatusiu alkoholiku. Wiecie co? on nie szanuje rodziny, widzi ciotki, wujkow a nawet dziadkow i nie powie im dzien dobry idac ulica na przeciwko, do swoich kuzynow tez sie nie odzywa? To ma byc przyklad, ze takiemu chamowi sie udalo. I nawet palcem nie ruszy by pomoc, np. zalatwic prace dla moich czy mojego brata dzieci.

Gość ruda wiewióreczka
hehehehehehehe dobrze Wam tak wszystkim - o ile to nie prowokacja, bo na to mi wygląda ;p

Gość katarina49-50
Jak sie ma pieniadze, jakies znajomosci to nalezy pomoc rodzinie, niezaleznie od tego jakaby byla. Ale tutaj zawinila moja siostre, od jakiegos czasu buntowala go przeciwko nam wszystkim z zemsty za to ze rodzina nie pomagala jej przy dziecku jak ona tej pomocy potrzebowala, a na co ona liczyla wiazac sie z takim czlowiekiem? nie powinna liczyc na zadna pomoc.

Gość ruda wiewióreczka
no wiesz, ile dasz z siebie tyle dostaniesz w zamian ;D oliwa sprawiedliwa, zachowaliscie się jak świnie to teraz macie ;D chłopak sam do czwgoś doszedł to i teraz się wypiął jak mu nikt z was nie pomógł wcześniej. Wy panów udawaliście a teraz sama w łaskę przyszłas hehehe

Gość katarina49-50
On ma znajomosci, pieniadze, moglby pomoc, jak wczesniej klepal biede to na sile probowal sie wkrasc do rodziny. A pozniej gdy bieda sie skonczyla to o rodzinie zapomnial, a moja siostra buntowala jeszcze swojego synalka przeciwko nam. Moj brat tez nie lepszy, jezdzi na wozku i wszystko chce przepisac chlopakowi ktoremu sie najlepiej powodzi a to ze moje dzieci, dzieci jego brata nie maja pracy to go nie obchodzi, jedyne co umial to nazwac ich nieudacznikami.

Gość katarina49-50
Nie moga bo nie maja zadnych znajomosci.

Gość ruda wiewióreczka
hmmma a czy te twoje dzieciaczki odwiedzają wujka? opiekują się nim? Czekaj czekaj....nawet nie potrzebuję odpowiedzi - pewnie nie???

Gość ale zazdrosna pinda jestes
moj brat tez mnie olewa,bo kiedys bylam popychadlem dobrym tylko do roboty w domu i zarabiania na rachunki,a to mi sie w zyciu poszczescilo (bez niczyjej pomocy) i brata teraz zazdrosc zzera.Brzydko,oj brzydko tak jadem pluc...i to jeszcze baba od religii:D dzieciakom w szkole pewnie kit wciskacz,ze trzeba sie milowac itp. bzdury,co?:D

Zapomniał o rodzinie bo jak potrzebował pomocy to "rodzina" kopnęła go w dupę, tak samo jak jego matkę, która została sama z malutkim dzieckiem. Jeżeli to nie jest prowo top chyba czas umierać:-O a twoje genialne dzieci niech ruszą dupska i zaczną szukać pracy a ty jeszcze wymagasz od chłopaka, którego olałaś i nazywasz dziadem żeby twoim nieudacznikom pracę załatwiał :-O masakra jakaś:-O

Gość mistrzyni prowokacji powrocila
a Wy dajecie sie nabierac,pelikany!:)

Gość katarina49-50
A jak moje czy dzieci brata maja sie opiekowac wujkiem ktory uwaza ich i nas za sepow? Sam rowniez byl sklocony z rodzicami, naszej siostrze pomagal od samego porzadku przy dziecku. I co z tego ze moje kontakty z tym chlopakiem nie byly dobre, ale teraz jest juz dorosly i powininen zapomniec o tym co bylo zle i zblizyc sie do rodziny. Rodzina dobra tylko wtedy gdy nie ma pieniedzy, ten czlowiek taka wyznaje zasade.

Gość agdsdf
Ty i cała Twoja rodzina jesteście skurwysynami.

ta dziewczyna to ta sama osoba,ktora jakis czas temu wymyslila historie o tym,jak jej brat czy kuzyn nie chcial pomagac dziadkom i dawac im na leki,bo za mlodu traktowali go jak smiecia i nie chciali go zaakceptowac,bo jego matka zwiazala sie z kims,kogo oni nie akceptowali,a na koniec i tak go przekonala,zeby pogodzil sie z nimi i im pomogl i tak zrobil.Schemat jest zawsze ten sam:rodzina,jedna osoba,ktora byla zle traktowana,niechciana,nieakceptowana,najczesciej jeden z rodzicow to alkoholik lub kryminalista,i osobie tej teraz dobrze sie powodzi i powinna calej rodzince pomagac i zapomniec o tym,co bylo zle:)

Gość Yattleya
buahahahaahaa