Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmoonniikkaaxxx

karmienia psa

Polecane posty

Gość mmoonniikkaaxxx

witam czym mozna karmic 9tyg szczeniaczka rasy shih tzu chodzi mi o jedzonko domowe czym wy karmicie/karmiliscie swojego pupilka 15 lutego idzie na 2 szepienie czy juz wtedy bede mogla z nim wychodzic na dwor czy dopiero po 3 szczepieniu ??

Gość dxfghfdf
Ja tam wychodziłam z moją nusią już jak miała 6 tygodni. A do jedzenia dawałam jej piersi z kurczaka albo wołowinę ugotowane z marchewką. No i jeszcze dużo mleka jej dawałam. Później jak już miała ponad 2 miesiące to suchą karmę eukanubę jej dawałam. A teraz jak ma 4 miesiące to daje jej praktycznie wszystko to co wcześniej, do tego jeszcze dostaje saszetki chappi i raz w tygodniu surowe żółtko z jajka. A i jak była jeszcze młodziutka to dawałam jej serek biały właśnie z żółtkiem i rybę gotowaną.

Gość mmoonniikkaaxxx
tez bym wolala wychodzic z nim juz ...boo chce by jak njaszybciej nauczyl sie zalatwiac na dworku ;d

Gość dxfghfdf
No ja z moją takie pierwsze spacery miałyśmy jak miała dokładnie 7 tygodni. Wcześniej wychodziła do ogródka. Najpierw uczyłam ją wogóle nosic obróżkę, później na smyczce ale pierwszy spacer był krótki. I tak co dzien coraz dłużej.