Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa 33

30 + SAMOTNE KOBIETY

Polecane posty

umówiłam się do tego jest ode mnie sporo starszy i pomimo, że chyba i tak się nie zdecyduje na związek z nim to jest jednym z moich najlepszych adoratorów.

Gość po_30+
rozwódkaaa nie mówię że wygląd jest ważny bo są ważniejsze rzeczy, wydaje mi sie że bardziej w wieku 20 lat chcemy imponować wyglądem ale już po 30 wygląd już nie jest tak istotny, :)

Gość po_30+
ale wiadomo że z paskuda zaniedbana bym sie nie umówiła ;)

Gość iwa 33
i sama już nie wiem co robić ??/ jak szukać gdzie szukać ? dla mnie facet nie musi być przystojny ,ale musi mieć to coś w sobie co spowoduje że się nim zainteresuje ,

Gość wysoki29
"Jest jedno pytanie, na które nie znam odpowiedzi - czego pragną kobiety? ZYGMUNT FREUD po trzydziestu latach studiowania ludzkiej psychiki... I jak was tutaj zrozumieć:)

Gość po_30+
iwa mam tak samo a nie masz znajomych może oni znają wolnych mężczyzn :)

tak naprawdę to spotykam mnóstwo ludzi ok. 30-tki, którzy są po różnych przejściach, mają różne kompleksy i idiotyczne ograniczenia. Są też tacy, ktorzy świadomie wybieraja samotność, zniesmaczeni teraźniejszymi praktykami swoich partnerów. Każdy ma inną historię. 30-tka to dobry wiek na rozpoczęcie nowego życia.

Gość iwa 33
po _30+ masz rację że po trzydziestce już się nie myśli o wyglądzie ,.przecież przemijam :-)) starzeję się , jakby nie było ,. zresztą zeby łapac faceta na wygląd to trzeba mieć 20 lat

Gość po_30+
tak, i pragna czuc że sa tą jedyną...

Gość iwa 33
jak mi znajomi kogoś polecą to jakaś niezdara,. duże dziecko ,facet po przejściach z całą masą kompleksów albo taki który ma tak wysokie mniemanie o sobie że masakra

Gość po_30+
faktycznie kobiet jest wiecej:D:D

Gość wysoki29
ja też nie lubię "z polecenia" . Jak sam nie zdobędę "kontaktu" to nie zależy mi tak

Gość iwa 33
tak po trzydziestce ,. to fajny okres na rozpoczęcie nowego życia,. ja nigdy nie czułam się ze sobą lepiej niż teraz,. już nie zwalam winy na siebie że nic nie jestem warta bo kolejny facet mnie olał,. ale co z tego skoro jestem sama ,.? jak tu zacząć nowe życie skoro tak trudno znaleść faceta ??

Gość brambur
spróbujcie drogie Panie zamieścić ogłoszenia na serwisach randkowych typu sympatia...a odnośnie wyglądu po 30, to nie ma on kluczowego znaczenia dla kobiet, z mężczyznami jest trochę inaczej, Wy macie większy wybór, jeśli chodzi o partnerów w młodszym wieku, kiedy jesteście atrakcyjniejsze, My wybór mamy mniejszy, ale możemy wybierać dłużej w myśl powiedzenia: Kobiety starzeją się jak mleko, a mężczyźni jak wino.

Gość po_30+
Antonio ja np nie szukam na siłe czy jakos desperacko, cieszę sie zyciem, pracuje, podróżuje, mam mase zainteresowan może to wszystko cieszy ale we dwoje by cieszyło bardziej :);)

serwisy randkowe odradzam - tam akurat liczy sie głównie wygląd, Antonio - pisz o co chodzi. Pomożemy. :) Szkoda związku.

Gość iwa 33
rozwódka - ja wiem że ludzie w związkach mają takie problemy bo sama wcześniej nie słuchałam swojej intuicji i pakowałam się w takie związki,. i potem miałam takie problemy ,. teraz nie dopuszczam takich facetów do siebie ,. a jak daję szansę facetowi to z reguły po miesiącu wychodzi na jaw że właśnie są tacy jak wczesniej nadmieniłam

Gość po_30+
iwa jak bym czytała o sobie :D

Antonio, skoro juz jesteś tu jedynym facetam to chociaz pociesz babeczki, że nie o wygląd poszło i że chociaż ty nie jesteś taki przesrany...

Gość wysoki29
tylko jeśli chodzi o poznawanie drugiej połowy na portalach randkowych to warto zwrócić uwagę na czas (od kiedy dana osoba ma konto) im krócej tym lepiej ..większe szanse na Poznanie kogoś normalnego(normalny/a - osoba która nie dostała jeszcze 1000 propozycji typu układu czy sponsoringu). Nie wierze w takie portale.Niby łatwiej trafić do preferencyjnej grupy ale każdy ma "mega" wymagania, a ocena drugiej osoby skupia się jednie zdjęciu czy opisie , który łatwo można zmanipulować:)

Gość brambur
hm, w sumie racja z tymi serwisami.... mea culpa