Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa 33

30 + SAMOTNE KOBIETY

Polecane posty

Gość iwa 33
zresztą ja już sama nie wiem,. faceci mówią że jestem ładna a ja wiem że nie ma brzydkich kobiet tylko nie zadbane ,. nawet nie mam już kompleksów bo w tym wieku to człowiek zaczyna się z nich leczyć,. dbam o siebie jak mogę - oko podkreślone, włoski zrobione ,. dużo czytam rozwijam się i udzielam porad mojej kumpeli która studiuje psychologię :-)) dziwne ale prawdziwe,. i ponoć jestem mądra czemu więc jestem sama ??? nawet koleżanki mnie nie chcą tak naprawdę , jakbym była jakimś zagrożeniem w towarzystwie

niekonicznie jestes beznadziejna,poprostu jak pajac slyuszy ze zaradna,inteligentna to ucieka,bo nie wie czym ma zaimpnowac.Ja osobiscie doceniam takie kobiety.

Gość iwa 33
antonio jak to jest z tymi palantami?

Gość po_30+
a może dlatego trudno spotkać tego jedynego, ponieważ mężczyźni nie chcą kobiet które np. są kurami domowymi, lubią gotować, zajmować się domem, dbać o domowe "ognisko", chyba wolą bardziej te przebojowe, na to wygląda... iwa jesteś??

Gość iwa 33
mi ostatnio przyszło do głowy żeby może się trochę zapuścić :-)) nie malować nie farbować odrostów i taką głupiutką udawać , może wtedy znajdę kogoś < co myślicie faceci ?>będę miała wtedy szanse ?

Gość po_30+
Antonio coś w tym jest :)

poprostu zycie,ci dojrzali i zaradni juz sa w zwizkach, i szukaja kochanki.Ci niedojrzali wiecznie mali chlopcy ciagle sie uganiaja za mlodymi spodniczkami,bo wlos siwieje a d u p a szaleje;)

Gość iwa 33
to kogo wkońcu chcą faceci? bo ja próbowałam złapać faceta na opowieśći o rodzinie i dzieciach < nie dało się ,. i na to że nie chce rodziny < to stosowałam u różnych facetów > ani tak ani tak ,.więc jak?

Gość po_30+
kochana ale wówczas nie będziesz sobą, a lepiej żeby poznał Cie taka jaka jesteś. po jakimś czasie zaczniesz o siebie dbać to zarzuci Ci że kogoś poznałaś :) a Ty długo sama ???

Gość iwa 33
do po _30+

Gość po_30+
iwa a z jakich okolic jesteś??

Gość paniktpo30
biedne dziewczynki:(

Gość iwa 33
a ostatnio znowu trafiłam na palanta który sam nie wiedział czego chce więc jak ja powiedziałam stop to mnie zaczął szantażować ,. ubliżać ,. przepraszać i mówić że sie zabije > a facet ma 31 lat

nie biadolcie tak duzo jest samotnych ludzi po 30 i kobiet i mężczyzn, najbardziej żałosne jest sprowadzanie problemu samotności wyłącznie do wyglądu. Przeciez człowiek ma tez inne sfery zycia i akurat będąc po 30-tce to powinniscie wiedzieć, że wygląd i uroda mija. Zostaje tylko charakter, wiedza i przyzwyczajenia. Ja też szukała po rozwodzie i byłam podobnie zdesperowana i załamana, ale znalazłam szybko (po m-cu) i facet jest superaśny, a mimo to i tak chyba lepiej mi samej...

Gość po_30+
oj nie takie biedne ;)

Gość iwa 33
Ostrów Wlkp,. a ty ?

Gość po_30+
iwa to współczuję takich kandydatów :)

Gość po_30+
ja Wrocław :)

Gość po_30+
rozwódkaaa no nie mów że wolisz bycie samej :) może na krótki czas to jest fajne ale dłużej bycie samej sie uprzykrza. Zaczyna brakować wspólnych kolacji, spacerów, rozmów... bliskości

Gość iwa 33
do rozwódkaaaa

widzisz Antonio, ja jestem dość atrakcyjna i facetów też miała bardzo przystojnych, ale teraz już patrzę na inne rzeczy. Np. żeby mężczyzna dotrzymywał słowa, szanował kobietę i takie tam... A za 10 lat wszyscy będziemy pomarszczeni. Do tego nigdy nie szalałam na punkcie sexu... To czy mam sie kierować wybierając faceta?

Gość wysoki29
i nastała cisza..fajnie się czyta:) proszę Kontynuj przerwaną sesje

Zaczyna brakować wspólnych kolacji, spacerów, rozmów... bliskości ... Czasem brakuje, ale - do wspólnych rozmów trzeba mieć wspólne tematy, - do spacerów czas, - do wspólnych kolacji? jak facet dba o kobietę to i kolacje są, - a co bliskości to przydałby się wzajemne zrozumienie. I ani tu kobiecie ani mężczyźnie wybitna uroda nie jest tu potrzebna.

Gość iwa 33
skoro uroda nie jest ważna to co się liczy ? bo ja poza tym że mam jakąs tam w cudzysłowiu < urodę> dojżałą :-)) to posiadam jeszcze inne rzeczy :-)) cś tam mam w głowie ,. i nic to nie daje ?? nie wiem jak mnie faceci postrzegają ? i co widzą ,.

Gość wysoki29
ja tez nalezę do tej "preferncyjnej grupy" samotnych ludzi ....wieczory takie jak ten ...spędzam na oglądaniu Mad Men'a