Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mru mru mru m r u

minela 3. rocznica rozstania

Polecane posty

Gość mru mru mru m r u

a tak tesknie za jego usmiechem gdy widzial mnie wysiadajaca z pociagu, za usciskiem jego dloni, za zapachem jego wlosow, za jego glosem gdy spiewal dla mnie "bylas serca biciem", za tym jak calowal mnie w czolo gdy czekalismy razem na autobus, jak mowil "podrap mnie, niunia..." nie jestem juz ta sama osoba, nigdy juz sie nie zakocham... sorry za te wypociny

Gość farellka
a myślałam że tylko ja tak mam

Gość oj fatalnie z wami, rozumiem
rok po rozstaniu, ale 3 lata ?? kurde kiepsko :( moja rada , brutalna ale szczera poważnie : poznajcie fajnego faceta , takiego z którym można sobi ciekawei porozmawiac a potem po prostu pójść do łózka.... i żeby był dobry w łóżku ... to teraz wam potrzebne żeby WRESZCIE zapomnieć !!!

Gość farellka
heh nie działa..

Gość asbio
przyjaciela do seksu ? :O z tego co pisze to jest bardzo uczuciową dziewczyną ,a nie zwykłym kurwiszczem

Gość mru mru mru m r u
ja mialam juz kilku facetow od tamtego czasu - mozna bylo ciekawie porozmawiac, poszalec w lozku... ale to nie to, nie to... a po 3 latach, wiem juz, ze po prostu byla mi pisana tylko ta jedna milosc

Gość mru mru mru m r u
jestem uczuciowa, chyba jestem tez kurwiszczem bo po rozstaniu troche sie puszczalam, myslalam ze zapomne, ze trafie na kogos fajnego i wszystko przejdzie...

Gość asbio
robiłaś to z desperacji, to co innego, po rozstaniu się zwykle w głowie pierdoli

Gość farellka
robiłam dokładnie tak samo, później próbowałam normalnych związków, zawsze mi czegoś brakowało, nigdy nie było tak samo, chociaż nie byłam nastawiona anty..

Gość mru mru mru m r u
przestal mnie kochac

Gość farellka
a mnie zdradzał... dlatego wiem ze nie powinnam teraz cierpieć tylko mieć go w d... ale nie potrafię..

Gość chyba ssać
było mu dawać anala i robić loda z połykiem toby nie odszedł. Proste!

Gość sdkfjdskj
Jest sens rozpamiętywać kogoś, kto przestal Cię kochać? Pewnie teraz układa sobie życie z kimś innym...

Gość farellka
Rancor, przecież nie robię tego specjalnie.. nie moja wina, że nie potrafię być z nikim tak szczęśliwa..

Gość mru mru mru m r u
no pewnie uklada sobie zycie z kims innym, nie mamy kontaktu tesknie za czasem gdy bylam szczesliwa, mam 26 lat i tylko 2 lata naprawde czulam, ze zyje - kiedy kochalam i bylam kochana brakuje mi tego, i tyle...

Gość sdkfjdskj
Szczęsliwa z kimś kto Cię zdradzał? :O zastanów sie co mówisz...

Gość Bezssenna noc
Autorko, My sie rozstalismy po 6 latach i od pol roku tez mi bardzo ciezko...

Gość farellka
a czy ja o tym wiedziałam kiedy mnie zdradzał?

Gość sdkfjdskj
Och, ja walczyłam z takim uczuciem dwa lata. Potem powiedziałam sobie, ze nie chce marnować reszty życia przez niego. Dzisiaj jest lepiej, radze sobie. Po 3 latach weszlam dopiero w nowy związek. Można :)

Gość sdkfjdskj
Ale wiesz teraz. To nie ma zanczenia?

Gość farellka
ma,bo wiem że już z nim nie będę , dlatego próbuję ułożyć sobie jakoś to życie ,ale nie od zawsze mnie zdradzał i pamiętam jak było cudownie przez tamten czas.. chciałabym jeszcze do kogoś coś takiego poczuć

Gość mru mru mru m r u
jezeli chodzi o uczucia to trudno sobie tak wszystko racjonalnie tlumaczyc ja plyne teraz z pradem - spotkam kogos, kogo obdarze jeszcze uczuciem - to spotkam, nie spotkam- to bede sama...

Gość sdkfjdskj
Nie poczujesz juz czegos identycznego, ale podobnego, Nigdy nie kocha się dwa razy tak samo. Każde rozstanie czegoś nas uczy. Dobre chwile niech zostaną w pamięci,bo takich też pewnie było duzo, ale uświadamiaj sobie ciągle dlaczego się rozstaliście. Wiem, że trudno. Mnie to zajęło 2 lata.

Gość efdefde
najmocniej kocha się tylko raz, zawsze jest ta największa miłość..

Gość farellka
sdkfjdskj ,więc jak mam być z kimkolwiek szczęśliwa skoro nikogo już tak mocno nie pokocham ? ..

Gość sdkfjdskj
Nie strasz mnie :) Ja bym powiedziała, że każda milośc jest inna, bo mozna kochac wiele razy,ale za każdym razem inaczej.

Rancor, przecież nie robię tego specjalnie.. nie moja wina, że nie potrafię być z nikim tak szczęśliwa.. nie, no pewnie, ze nie robisz specjalnie. nie porownujesz eksa do kazdego faceta, z ktorym sie spotkasz. nie wspominasz dobrych chwil. nie myslisz, jak bylo i co by bylo, gdyby... jaaasne.

Gość sdkfjdskj
Bo pokochasz inaczej. I nie wiesz jak mocno, nie jestes w stanie tego przewidzieć. Teraz mówisz, że to nie możliwe, bo zamykasz sobie wszystkie drogi.