Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

ciekawa-prze Witam... Są pewnie i wartościowi mężczyżni i kobiety..tylko już inni wcześniej je/ich zdobyli...smutne...ale takie jest życie... A nawet jeśli jacyś się uchowali(obojga płci)to niestety nie mają tego wypisane na twarzy.. a szkoda. :)

zosia samosia1..co ty pierdolisz kazdy wybiera ale tez musi byc wybrany

Witaj Zosia... Też uważam że szkoda...ale cóż...póki jest nadzieja...(choć ja ostatnio mam jej coraz mniej:(((

tak ale taka laska ma większy wybór bo np podchodzi do niej 10 facetów i ona moze kazdego przetestowac a facet musi sie spodobac aby byc przetestowany to kobieta decyduje komu dupy da i zazwyczaj wartosciowui stoją na samym koncu

Zosia-to dobrze że coś jeszcze się tli u Ciebie:)))U mnie juz raczej nic...ale nadzieja umiera ostatnia...

**cream** tak ale taka laska ma większy wybór bo np podchodzi do niej 10 facetów i ona moze kazdego przetestowac a facet musi sie spodobac aby byc przetestowany to kobieta decyduje komu d**y da i zazwyczaj wartosciowui stoją na samym koncu To zależy od tego jaka to jest dziewczyna, bo nie zawsze stoją na końcu:)

no tak jak sie wyseksiła juz z innymi to potem patrzy za wartosciowym aby sie ustatkowac

ciekawa-prze Zosia-to dobrze że coś jeszcze się tli u Ciebie U mnie juz raczej nic...ale nadzieja umiera ostatnia... Mam postanowienie noworoczne, aby być szczęśliwą ,mimo tego czy będę sama czy tez nie.:)Postaram się w nim wytrwać.:)

**cream** no tak jak sie wyseksiła juz z innymi to potem patrzy za wartosciowym aby sie ustatkowac Pisząc tak robisz przykrość porządnym dziewczynom.Ja taka nie jestem.

no to fajne masz postanowienie noworoczne...życzę Ci abyś wytrwała i była szczęśliwa sama lub z wymarzonym partnerem:))))

**cream** w dupie ma to czy jakies lasce robie przykrosc pisze jak jest i tyle Ale mnie to nie dotyczy co napisałes.

**cream** no tak jak sie wyseksiła juz z innymi to potem patrzy za wartosciowym aby sie ustatkowac nigdy nie korzystałam z takich rozrywek o jakich pisałeś .:)

ja myślę,że spokojne osoby są mniej widoczne i w związku z tym mają trudniej...by kogoś znależć...lub raczej dać się zauważyć...

Nie czuję sie samotna, bo mam fajna rodzinkę, która o mnie pamięta. :) Załuję,że jestem sama, bo zawsze chciałam mieć własną rodzinę.Nie wiem ,ale jakoś mi się to nie udało do tej pory.Staram sie o tym za dużo nie rozmyślać, bo to niczego nie zmieni, a tylko przybędzie siwych włosów na głowie.;) Muszę sobie z tym jakoś radzić nie mam wyjśćia.Z wiekiem nie będzie mi łatwiej kogoś fajnego spotkać.