Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

gówno prawda nawet przeciętne laski wymagają przystojniaka "chuj" a nie prawda...:P przeciętne laski są rożne tak samo jak piękne czy brzydkie :)

Rewolwer, nie rozumiesz mnie. Chodzi mi o to, ze czsami moj styl życia i zainteresowania tak różnią się od tej drugiej strony, ze nie dajemy rady tego pogodzić. Oboje. To nie jest tak, że ja wybrzydzam, czasami byliśmy razem, ale nie szło nam jakoś razem. Mimo to mamy do siebie szacunek, lubimy się, jesteśmy znajomymi. rzeczywiście trudno Cie rozumieć...ale jesteś kobietą , więc to nie jest dziwne..:P

Zosia, czyli podobnie jak u mnie. Nie wiem, niedojrzali są czy jak? Na razie zmykam, może wpadnę wieczorkiem. Papa

Rewolwer, z Twoim podejściem do kobiet, to mniemam że też nie masz nikogo i też wybrzydzasz, co nie? A tak w nas, kobiety uderzasz kamieniami. Nieładnie.

Moraira Zosia, czyli podobnie jak u mnie. Nie wiem, niedojrzali są czy jak? Na razie zmykam, może wpadnę wieczorkiem. Papa może i nie są dojrzali, ale w tym wieku wypadało by już być.Pa.

najgorsze jest zakłamanie . jezeli piękna dziewczyna zainteresuje sie przeciętniakiem to znaczy ze juz sie wyseksiła z innymi i teraz szuka stabilizacjii , brzydka bedzie chciała przystojnniaka bo bredzie chciała sie dowartosciowac ,a przecietne wyzej srają niz dupe mają

wiesz zosia niektórzy to i po 40 nie są jeszcze dojrzali-więc to nie jest chyba kwestia wieku tylko wychowania...

**cream** najgorsze jest zakłamanie . jezeli piękna dziewczyna zainteresuje sie przeciętniakiem to znaczy ze juz sie wyseksiła z innymi i teraz szuka stabilizacjii , brzydka bedzie chciała przystojnniaka bo bredzie chciała sie dowartosciowac ,a przecietne wyzej srają niz d**e mają myślę ,że u mężczyzn jest podobnie.

ciekawa-prze wiesz zosia niektórzy to i po 40 nie są jeszcze dojrzali-więc to nie jest chyba kwestia wieku tylko wychowania... wiem ,niektórzy do końca życia pozostają tacy.I jak tu znaleźć kogoś odpowiedzialnego? :(

no wziąc zyletke przyłozyc do gardła i wykonac ruch w dowolną strone aby zasnąc i obudzic sie w lepszym swiecie i pierdolic zycie

**cream** no wziąc zyletke przyłozyc do gardła i wykonac ruch w dowolną strone aby zasnąc i obudzic sie w lepszym swiecie i pie**olic zycie nigdy bym tego nie zrobiła, za bardzo szanuję życie .

Rewolwer, z Twoim podejściem do kobiet, to mniemam że też nie masz nikogo i też wybrzydzasz, co nie? A tak w nas, kobiety uderzasz kamieniami. Nieładnie. z jakim podejściem? mam bardzo pozytywne podejście dlatego nie mam problemów z kobietami.... :P

revolver, jakim jesteś człowiekiem ? rozrywkowym czy raczej domatorem? pól na pół....:)

Wartościowi Panowie jak najbardziej są, tyle że schowani za wszechobecnym prostactwem. Boją się wyłaniać, bo i tak są w mniejszości... Chamstwo na tym świecie bierze górę i niestety najbardziej wartościowi ludzie cierpią w samotności, oczekując że ktoś ich zauważy. Świat stanął na głowie, a szkoda.

**cream** ale co to za zycie w którym jestes odpadem ? nie czuję się jak odpad.Po prostu nie trafiłam na tę drugą osobę.

naga Kobieta Wartościowi Panowie jak najbardziej są, tyle że schowani za wszechobecnym prostactwem. Boją się wyłaniać, bo i tak są w mniejszości... Chamstwo na tym świecie bierze górę i niestety najbardziej wartościowi ludzie cierpią w samotności, oczekując że ktoś ich zauważy. Świat stanął na głowie, a szkoda. To samo dotyczy pań wartościowych.One tez sa zagłuszane przez te bardziej krzykliwe.

naga kobieta... a czego ci szkoda ?? trza sie z tym pogodzic zosia samosia1..jasne a wmiedzy czasiemasz pewnie przygody na jedną noc