Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Dzień dobry :) Na pewno są wartościowi mężczyźni jak i kobiety, ale jak ktoś wyżej napisał, nie mają tego na twarzy wypisane, a szkoda :(

a to masz fajnie Zosia że masz fajną rodzinkę...i nie rozmyślasz za dużo...la za dużo myślę ostatnio o tym...:(((

Staram sie nie rozmyślać, bo już chyba za długo o tym rozmyslałam.Powiedziałam sobie " dość ". Chcę cieszyć sie życiem i być szczęśliwa ,moze wtedy kogoś mi los postawi na mojej drodze.:)

najlepiej jakby mieli tabliczki zawieszone na szyi "jestem wartościowy" - wystarczyło by? :D :O siedząc w domu z dupą to możecie ponarzekać sobie tylko w necie :P

zosia no włąśnie coraz gorzej mi z tym zaczynam mieć powoli jakąś obsesje chyba..najgorzej jak widzę te pary szczęśliwe lub nie...ale razem...to jest okropne dla mnie...

ciekawa-prze, miałam podobnie,ale teraz mi to nie pszeszkadza i nie robi na mnie takiego wrażenia.To dobrze,że są ludzie szczęśliwi.:)

revolver, mi by wystarczyło " jestem wolny", a to czy wartościowy sprawdziłabym sama rzeczywiście "mało" facetów jest wolnych i potrzebują tabliczek... potem i tak potrzebują kilkuletnich testów na "wartość i przydatność" :P

Rewolwer, ja nie siedzę w domu cały czas, ale i tak nie jest łatwo, mimo że poznaję wartościowych ludzi, to i tak nie zawsze nadajemy na tych samych falach :(. Niemniej można poznać ciekawych ludzi, nawiązać nowe znajomości, a nawet przyjaźnie :). Dziewczyny a ile macie lat? Zosia fajnie że masz wsperającą Cię rodzinkę :). Dużą?

A ja 36 w tym roku skończę:) Mam rodziców i brata( ma swoją rodzinę).Ale jest siostra mojej mamy i jej dzieci i wnuki.Rodzina mojego taty.Trzymamy się razem :)

to Ci Zosia zazdroszczę tej rodzinki-że Cię wspierają i w ogóle.. a Ty Moraira ile masz latek?

najważniejsze są fale :) jakl będą takie same to będzie super.Oby jeszcze nie było przy tym żadnych przeszkód to już w ogóle świetnie.:)

33, w tym roku kończę 34 lata. Zosia, to masz wspaniale :). ja też nie narzekam, ale jestem jedynaczką, więc mam nieco gorzej, chociaż moi rodzice bardzo mnie wspierają i są ze mnie i tak dumni :). A w jaki sposób poznajecie nowych ludzi? Może sobie damy jakieś nowe pomysły? :)

Rewolwer, ja nie siedzę w domu cały czas, ale i tak nie jest łatwo, mimo że poznaję wartościowych ludzi, to i tak nie zawsze nadajemy na tych samych falach . Niemniej można poznać ciekawych ludzi, nawiązać nowe znajomości, a nawet przyjaźnie . "nie zawsze nadajemy na tych samych falach" no tak - wartościowy to taki , który zawsze nadaje na takich jak wy :D:O no rozumiem, że szukacie księcia z bajki z tabliczką "jestem wolny i chętny" ...:)

no ja niestety poznaje mało osób... szczególnie facetów...nie wiem czemu tak się dzieje...A Wy dziewczyny- doradżcie coś?

Mam taka prace,że ciągle mam kontakt z ludżmi, tylko ,że oni są juz zajęci.Wszyscy moi znajomi maja juz swoje rodziny.Nie lubię pubów ani podobnych miejsc ,więc tam nie chodzę.Po 30-stce trudniej jest poznać kogoś fajnego i ,żeby jeszcze były te fale;).

nie revolver-nie....ale coś musi Ci sie w dziewczynie spodobać czy nic i wtedy ja też zaczepisz?

no rozumiem, że szukacie księcia z bajki z tabliczką "jestem wolny i chętny" księcia z bajki? tylko ,że w tej bajce takich nie ma, więc po co szukać czegoś ,czego nie ma:)