Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Zosia samosia No właśnie o tym pisałem. Autorka topiku nie przedstawiła własnych. Każde środowisko przedstawia swe wartości i wszystko zależy od kręgu osób wokól , których się obracamy i z którymi chcemy się identyfikować. Ale to robota dla socjologów.

"Przecież możesz być taki jaki jesteś w rzeczywistości. Nie musisz grać chama." Ja nie "gram". Ja nie mogę się wydrzeć na dziewczynę w realu, że mi serducho złamała. Odreagowuję na forum a jak się to jakimś anonimowym użytkowniczkom nie podoba to ja mam to gdzieś.

Widzisz Offerma? Już Twoim zdjęciem paszczury kupczą.

''wysłanie mojego zdjęcia było błędem którego już więcej nie popełnię.'' Etam, jeszcze jeden raz mógłbyś popełnić ten błąd :) U mnie będzie bezpieczne zdjęcie, możesz mi wierzyć na słowo. Mogę obiecać, że nie będę komentowała wyglądu ani mailowo, ani na forum.

Tylko nie krzycz na mnie ;) Musiałam spróbować :D a nóż się uda.

Tylko po mordzie taką jak 30letnia_kobieta napierdalać za to co zrobiła. Zero szacunku do osoby aby na forum to ogłaszać. Pieprzona szuja.

Gość 30letnia_kobieta
"Darker Widzisz Offerma? Już Twoim zdjęciem paszczury kupczą." Odezwał się piękny ,"miły i wrażliwy" chłopak.

"Odezwał się piękny ,"miły i wrażliwy" chłopak." Odwal się ode mnie, szmato. Może swoje zdjęcia wrzucisz abyśmy porozsyłali obcym?

Gość dede1
cream zadałem ci pytanie , odpowiesz z łaski swojej ?

Gość 30letnia_kobieta
"Darker Tylko po mordzie taką jak 30letnia_kobieta napie**alać za to co zrobiła. Zero szacunku do osoby aby na forum to ogłaszać. Pieprzona szuja." Bardzo mi przykro "miły" i "kulturalny" człowieku,że twoje zdjęcie nie jest w cenie i żadna nie chce nim "kupczyć".

''no k**wa właśnie'' Przepraszam, nie sądziłam, że rozmowa na temat zdjęcia skończy się tym, że ktoś będzie rozsyłał je poza Twoimi plecami.

"Bardzo mi przykro "miły" i "kulturalny" człowieku,że twoje zdjęcie nie jest w cenie i żadna nie chce nim "kupczyć". " Bo ja szmato ich nie mam. A jakbym miał to bym nie rozsyłał. Gdyż takie lochy jak ty posyłają je innym.

Gość dede1
darker to do mnnie ? :)

"darker to do mnnie ?" Tak, do Ciebie, domyślny człowiecze.

Gość 30letnia_kobieta
"mp-30 ''no k**wa właśnie'' Przepraszam, nie sądziłam, że rozmowa na temat zdjęcia skończy się tym, że ktoś będzie rozsyłał je poza Twoimi plecami." On by ci go nigdy sam nie wysłał. Więc zrobiłam to ja bo znam cie z tego forum i wiem że jesteś uczciwa, wiem także ,że nikomu tego zdjęcia nie prześlesz.On by nawet pewnie nie odpisał na maila z prośbą o zdjęcie.On każdą ignoruje, a potem na forum żali się ,że jest sam.Nigdy tego nie rozumiałam.

Gość dede1
o jak miło :) , to w takim razie może ty mi odpowiesz ?

"On by ci go nigdy sam nie wysłał. Więc zrobiłam to ja bo znam cie z tego forum i wiem że jesteś uczciwa, wiem także ,że nikomu tego zdjęcia nie prześlesz.On by nawet pewnie nie odpisał na maila z prośbą o zdjęcie.On każdą ignoruje, a potem na forum żali się ,że jest sam.Nigdy tego nie rozumiałam." Ale na forum nie musisz tego rozgłaszać.

Gość 30letnia_kobieta
offerma "A jakbym miał to bym nie rozsyłał. Gdyż takie lochy jak ty posyłają je innym." prawda. to był jak już pisałem - duży błąd za który trzeba zapłacić." Czym niby płacisz za to że kiedyś wysłałeś swoje zdjęcie ?? Ma je zaledwie kilka osób i jak widać są to raczej zaufane osoby bo twojego zdjęcia nie można zobaczyć nigdzie. Nie wiem więc o co to larum. Po prostu chociaż te kilka osób wie ,że nie wyglądasz tak jak próbujesz siebie opisywać. Powtórzę,wyglądasz jak masa facetów których na co dzień mijam na ulicy, Czyli zwyczajnie. Obelgą to chyba nie jest.

"o jak miło , to w takim razie może ty mi odpowiesz ?" Bardzo chętnie: - Gdy bawi się włosami - Nawiązuje przypadkowy kontakt fizyczny - Klepie Cię w ramie - Pozwala sobie patrzeć w oczy i spuszcza wzrok (nie odwraca spojrzenia) - Śmieje się z twoich żartów - Zagaduje do Ciebie i stara się podtrzymać rozmowę - Mowa ciała zwrócona do Ciebie - Zaczyna dawać Ci komplementy Żadnego z powyższych nie doświadczyłem. Ani od koleżanek ani od obcych.

"Ma je zaledwie kilka osób" Miało je kilka osób na początku. Teraz każdy, nawet ja mam jego zdjęcie.

Gość 30letnia_kobieta
"Darker "On by ci go nigdy sam nie wysłał. Więc zrobiłam to ja bo znam cie z tego forum i wiem że jesteś uczciwa, wiem także ,że nikomu tego zdjęcia nie prześlesz.On by nawet pewnie nie odpisał na maila z prośbą o zdjęcie.On każdą ignoruje, a potem na forum żali się ,że jest sam.Nigdy tego nie rozumiałam." Ale na forum nie musisz tego rozgłaszać." Nie rozumiem skąd ta złość z twojej strony, wszak nie dotyczy to Ciebie. Czyżby właśnie z tego powodu ? :)

Gość dede1
hm.. wychodzi , że coś słyszałeś ale słabo , niestety patrzenie w oczy czy dotykanie włosów , to wyższy etap, że nie wspomnę o rozmowie , nie wiem oco ci chodzi z tym klepaniem w ramię , klepac to można sobie kumpla

"Czyżby właśnie z tego powodu ?" Jesteś naprawdę taka tępa? Nie rozumiesz, że można mieć coś przeciwko chamskiemu wysyłaniu zdjęć na forum innym? Cyganie Cię chowali? Jak tak to przepraszam, rozumiem.

Gość i9ww
30letnia_kobieta--jesteś beznadziejnie głupia.Piszesz na topi ze wysłałaś zdjęcie ofermy bez jego zgody i jeszcze upominasz ofermę gdy się oburza.Jesteś załosna i śmieszna zarazem.

Gość dede1
mhm , czyli jest gorzej niz myślałem :) jeśli swoją wiedzę opierasz na takich portalach to.. bez komentarza :) niczego takiego niedoświadczyłeś mówisz ? czyli, nigdy nie widzialeś , jak kobieta bawi się włosami i nigdy nie miałeś najmniejszego kontaktu z kobietą .. a może nigdy wogóle jej nie widziałęś ? :)

ja tego nie rozpoznaje jak mi ktos powie ze sie podobam to wtedy to wiem w przeciwnym razie nie rozpoznaje tego

Gość dede1
mistrzu offermo to twoje ? : jak ktoś jest upierdliwy i nie rozumie jak go się po dobroci prosi żeby dał spokój to trzeba mu w końcu powiedzieć: wypie**alaj kretynko.