Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

"Wyglądam bardzo dobrze na swój wiek, nikt mi nie daje 36 lat, maksymalnie 30-ści" Jak długo tak będzie? "Poza tym każdy sie starzeje, a mi nie jest potrzebny mężczyzna, dla którego będzie najważniejszy mój wygląd." Widać, że przez ten cały czas radziłaś sobie bez nich doskonale. Może nie warto było się nagle budzić i zdawać sprawę, że życie Ci przez palce przeciekło? Na dziecko bez wad wrodzonych szansa coraz mniejsza u Ciebie z powodu wieku. Po 40-stce już będzie pozamiatane.

Darker, jaka kariera? Co Ty piszesz? W moim systemie inne wartości zajmuja pierwsze miejsca.Tak ułożyło mi się w życiu,że mało kogo poznawałam , a jak juz ,to ten ktoś nie był sam.

Ja dobrze wiem, że jak ktoś przestanie owijać w bawełnę i napisze wprost brzydką prawdę na forum to mu kółeczko wzajemnej adoracji zarzuca, że jest "niedelikatny". To ich problem.

"Darker, jaka kariera? Co Ty piszesz? W moim systemie inne wartości zajmuja pierwsze miejsca." Z pewnością nie rodzina bo miałaś kupę czasu aby ją z druga osobą założyć. Chyba w piwnicy Cię nie trzymano?

Gość Vutka
Jesteś za stara. Kup sobie kota.

"Nie interesuja mnie mężczyźni , którzy nie potrafią sie zachowac, chca sie tylko zabawić moim kosztem." Skoro tylko takich spotykałaś na swojej drodze to było trzeba szukać w innych miejscach. Świnie zwykle ciągną do koryta.

Darker,a właśnie ,że rodzina, zawsze o niej marzyłam. Tylko ,żeby była to rodzina wartościowa, szanująca sie potrzeba znaleźć odpowiednią osobe, która ma chociaz troche podobne spojrzenie na wiele spraw, podobne poglady, wyznaje podobne wartośći.

Gość Darker ale ty jestes plytki
:o

"Darker,a właśnie ,że rodzina, zawsze o niej marzyłam. Tylko ,żeby była to rodzina wartościowa, szanująca sie potrzeba znaleźć odpowiednią osobe, która ma chociaz troche podobne spojrzenie na wiele spraw, podobne poglady, wyznaje podobne wartośći." I przez ponad 15 lat nie spotkałaś nikogo? "Darker ale ty jestes plytki" A Ty głupia i brzydka, pomarańczo.

Darker, wśród moich znajomych nie ma takich mężczyzn tylko oni juz dawno mają swoje rodziny.Ja takich mężczyzn widze na ulicy.Nie chce wychodzic za mąż za byle kogo, a potem narzekac ,że źle wybrałam i rozwodzic sie.

Nie no dobrze gada tylko nie zna dziewczyny a pisze jak by ją znał jak swoją siostrę, nie pisz że u niej stoi na 1 miejscu kariera bo tego nie wiesz!! Może to tak wyglądać ale nie koniecznie :)

Darker na pewno:o 🖐️

"Darker, wśród moich znajomych nie ma takich mężczyzn tylko oni juz dawno mają swoje rodziny. Po jakiemu to napisane? Nie ma wśród znajomych ale są już zajęci?!?!? WTF? "Nie chce wychodzic za mąż za byle kogo, a potem narzekac ,że źle wybrałam i rozwodzic sie." Racja. Poczekaj jeszcze trochę. "Nie no dobrze gada tylko nie zna dziewczyny a pisze jak by ją znał" Zdecyduj się i nie pisz głupot.

enignes, bo oceniac innych jest łatwo, a szczególnie jak się ich nie zna.Najlepiej napisac ,że to jest wyłącznie moja wina, bo powinnam w tym wieku juz miec rodzinę, a tak to pozostało mi tylko szykowanie trumny i czekanie na umieranie w samotności.

"Jakie 15 lat? Nie zaczełam szukac w wieku 20 lat." A to trzeba szukać od razu? Nie można się z ludźmi normalnie poznawać? "Darker ale ty jestes plytki Darker na pewno" Stara panna w pomarańczy :D

W sensie że dobrze gadasz jeśli chodzi o ogół sprawy ale mówisz też o takich szczegółach (jak np jej priorytety) jak byś ja znał od paru lat....

"bo oceniac innych jest łatwo, a szczególnie jak się ich nie zna." Nie muszę znać Twego znaku zodiaku aby wiedzieć, że spieprzyłaś sprawę. "Najlepiej napisac ,że to jest wyłącznie moja wina" Oczywiście, że jest. Ktoś obcy Ci miał męża szukać? To w Indiach. Tu trzeba się samemu postarać.

Darker nie stara panna:o offerma ryczace to sa 40stki

"ale mówisz też o takich szczegółach (jak np jej priorytety) jak byś ja znał od paru lat...." Jesteśmy już trochę dalej. Zacznij nadążać.

darr jestes strasznie schematyczny, nie wszystko w zyciu to system zero-jedynkowy a szczegolnie w relacjach miedzyludzkich:o

"Darker nie stara panna" W każdym razie - dno. "Nie ma wolnych mężczyzn w gronie osób ,które znam.Sa oni wartościowi, ale zajęci.A Ci nie zajęci nie odpowiadają mi." Trzeba było wyściubić nos trochę dalej i sporo wcześniej a nie tylko na znajomych się oglądać

oferma w zeglarstwie nie ma ograniczen wiekowych:o

OK niech będzie ,że to moja wina, bo powinnam się rozglądac w wieku 15 lat.Mój błąd.Może i pozamiatane. Oferma, ale ja się nie żale , tylko odpowiadam na zadawane pytania.A temat jest inny.Nie o mnie.

"darr jestes strasznie schematyczny, nie wszystko w zyciu to system zero-jedynkowy a szczegolnie w relacjach miedzyludzkich" Moja droga, 15 lat to w cholerę czasu aby kogoś sobie znaleźć i to jeszcze łatwiej jak jest się kobietą.

Pomimo że jesteś ciężkim typem do gadki bo lubisz mieć racje, to fakt nie zaprzeczany, 15 lat to w cholerę czasu

Gość oj Darker jakiś ty mądry
naprawde :) szkoda tylko , ze o innych wszystko wiesz, wyrokujesz, osadzasz ..... a sam życia sobie nie potrafisz ułożyc doradzał kulawy łysemu :)